- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
nastygeek
csendes tag
Noh megvettem az Alcor 10 colos gépét az Edigitalból.
Totál első tabletes kérdés:
Első bekapcsnál minden klafa, ment ment mendegélt, aztán olyan 1 óra múlva olyan tetű lassú lett valamitől, hogy egy oldal betöltése is minimum 30 másodperc lett. (Elötte 2mp)
A Youtube app kb 3 perc alatt is csak töltött.Leraktam picit, mert géphez kellett ülnöm, alvó állapotba került aztán csörgött (Nemtudom miért
) és bekapcsoltam és megint gyors.
Ezek történtek a lassúlás és a csörgés elött: Kis net, Play árúház, angry birds. És ezeket töltöttem le: Angry birds, walking dead s2, youtube app, szóval nem nyúlkáltam bele.
Szóval most itt gondolkodom, hogy mitörténhetett, mi eredményezte a lassúlást. (Addig eljutottam, hogy a futó appokat megnéztem és azt nem halmoztam fel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest