- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Mercutio_ #51655 üzenetére
Szerintem nem lesz gondod. A kivezetéseket ellenőrizd azért, de azok általában rövid oldalra kerülnek, ahogy én azt látom.
Ha jól sejtem rendelni akarod és nem személyesen megvenni. Utóbbi esetben simán kipróbálhatod vásárlás előtt és így nem érhet meglepetés.Én nem használok fóliát. Ez szvsz szokás, ill. felhasználás kérdése. Mi útközben nem használjuk a cuccost, zsebre vágni nem tudjuk
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest