Hirdetés
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamasun
aktív tag
Sziasztok. Aki esetleg érdeklődik a Xiaomi MiPad iránt, leírnám az első tapasztalataimat róla. Összesen 365$ volt Ibuygou webshopról, DHL-el.
2012-es Nexus 7-ről váltottam rá, mert a Nexus már lassúcska volt nekem, főleg az Mi2S telóm mellett. Leginkább netezni szoktam, ezért kerestem 8 incses tabot. A Nexus után a Miui villámgyors, habár még tabon vannak hibái (néha kilépked appokból vagy belassulgat). Elkell neki a szoftverfaragás, de ebben a Xiaomi nagyon jó. A tabra alakított Miui eléggé Apple copy, mintha az ember egy retinás Minit tartan a kezében. A kijelző gyönyörű, élmény szörfölni a 8 incsen óriás felbontáson.
Eddig a negatívumok közé sorolnám a nehezen nyitható micro sd slotot, a nexushoz képest nem túl kényelmes lock buttont. Minden más pozitív, összeszerelés is rendben van, súlya még éppen kényelmes szerintem. Ja és van a Tegra K1-re egy FaceWorks nevű techdemó, ami egészen álleejtős app
Egy videót készítettem az Antuturól a sebességbetyároknak, egy Mi2S-t tettem mellé comparisonnak, tudom h nem a legmodernebb hardver, de máig villámgyors cucc. Itt lehet megtekinteni: MiPad videó
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Kuponkunyeráló
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest