- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- DUNE médialejátszók topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zamasun
aktív tag
Sziasztok. Aki esetleg érdeklődik a Xiaomi MiPad iránt, leírnám az első tapasztalataimat róla. Összesen 365$ volt Ibuygou webshopról, DHL-el.
2012-es Nexus 7-ről váltottam rá, mert a Nexus már lassúcska volt nekem, főleg az Mi2S telóm mellett. Leginkább netezni szoktam, ezért kerestem 8 incses tabot. A Nexus után a Miui villámgyors, habár még tabon vannak hibái (néha kilépked appokból vagy belassulgat). Elkell neki a szoftverfaragás, de ebben a Xiaomi nagyon jó. A tabra alakított Miui eléggé Apple copy, mintha az ember egy retinás Minit tartan a kezében. A kijelző gyönyörű, élmény szörfölni a 8 incsen óriás felbontáson.
Eddig a negatívumok közé sorolnám a nehezen nyitható micro sd slotot, a nexushoz képest nem túl kényelmes lock buttont. Minden más pozitív, összeszerelés is rendben van, súlya még éppen kényelmes szerintem. Ja és van a Tegra K1-re egy FaceWorks nevű techdemó, ami egészen álleejtős app
Egy videót készítettem az Antuturól a sebességbetyároknak, egy Mi2S-t tettem mellé comparisonnak, tudom h nem a legmodernebb hardver, de máig villámgyors cucc. Itt lehet megtekinteni: MiPad videó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Napelem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest