- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz Hungarikum87 #50537 üzenetére
Az Rk3188 egy nagyon jó SoC, de sajnos a rá épülő 10-es tabletekből elég kevés a stabil. (Wayteq 100 qcr, Alcor Zest 933 R(s), stb.)
A napfényben is jól látható kijelző szerintem esélytelen, 5-600 nit fölötti fényerő kell hozzá.
Én direkt nagyobb felbontásút kerestem, mert nagyon tetszik a pixelsűrűség, de rettentően megdolgoztatják a vasat. Ha elegendő egy 1280x800-as, akkor mindenképpen azt javaslom.
Kínából már nem érdemes a korábbi SoC generációból választani, kaphatók az újak is, azok jelentősen erősebbek és hardveresen több mindent támogatnak már, mint pl. az Amlogic M802, a Rookchip RK3288, esetleg kereshetsz Intel Atom Z37xx sorozatból is, azokhoz talán akad Win8 támogatás is, ha arra vetemednél. De már vannak Allwinner 8 magosok is, brutális teljesítménnyel (a mostaniakhoz képest).
A prémium márkás termékeket egyébként jobban preferálom, mert kevésbé jellemző rájuk, hogy dobálják a WiFi-t, hogy nem kompatibilisek a vezeték nélküli képátvitellel és minden portjuk fizikailag is szabványos.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest