-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeavyToys
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék 1 mindenes tabletet, igazából főleg filmet néznék és játszanék rajta, de időnként nagyon minimális navigálás is lenne.
Samsung Galaxy Pro Tab 8.4-et néztem ki. 85800 Ft-ért lenne magyar garis-áfás számlás változat. Ez azért érdekes, mert áfát vissza tudom igényelni, szóval ezt is figyelembe kell vennem a vételárnál.
Ebben az árkategóriában van tőle jobb- esetleg picit olcsóbban drágábban jobb vétel?
Snapi 800-as SOC elég erre a felbontásra?
LG G.Pad 8.3-at néztem, ott ugye csak sima full hd felbontás van és Snapi 600, gondolom a kisebb felbontás miatt kb egyforma gyors a két szerkezet.
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest