- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- RAM topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
MA délután edigital-ban átvettem az Alcatel Tab 8 HD-t, majd mikor a városban mászkálva volt időm, gondoltam kibontom, megnézem. Felnyitottam a dobozt, húztam le a kijelzőn lévő fóliát és mit látok? - Méretes és mély karc a kijelző majdnem közepén. Szuper...
Visszavittem nyomban, sztornózták, majd mászhattam át a sugárba, mivel már csak ott volt raktáron.
Átmentem, átvettem, erre az is karcos , de kissebb mértékben. Elhoztam, és megkértem őket, hogy rögzítsék a számlán a dolgot.
Ez nem az Edigital-t jellemzi, mert velük még soha nem volt gondom, így most sem velük van, de arra kíváncsi lennék, hogy mások is jártak e már így ugyanezzel a modellel?
Azt viszont hazafelé eldöntöttem, hogy most nincs időm visszavinni, plusz ki akarom végre próbálni de 8 napon belül elállok a vásárlástól, és vagy veszek ugyanilyen ha lesz újra raktáron, vagy nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Bontatlan E olvasó..
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest