- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
tjb007 #48889 üzenetére
Köszönöm a válaszaid, sokat segítettél vele!
Ma végül megvettem a TF701-et, eddig baromira tetszik, gyönyörű tábla, hibátlan anyagminőség, jó fizikai billenytűzet, minőségi dokkoló, gyors, nem akad (MM-ban be volt kapcsolva az energiatakarékos mód, az zavart be neki szerintem, mint utólag kiderült), akku nyilván később derül ki, de eddig bírja, tetszik. Kijelző szép, fényerő is rendben, bár az asztalon lévő widget és ikonelrendezés nem tetszik, túl nagy margót hagy, természetesen ez launcherrel orvosolható. A hibák meg amúgy is később derülnek ki, ez egy gyors áttekintés volt csak.
Egyedüli problémám az, hogy nincs osztott képernyős mód, vagyis nem jöttem még rá, csak ezek a kis ablakos megoldások vannak, de ez nem üti meg a Note szintjét sem... Az ativ tabét meg főleg...
No mindegy, még egyszer köszönök mindent, meggyőzetetek
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest