Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, egyik haverom szeretne egy tabletet, és bár jártas vagyok a felsőbb kategóriában, az alacsonyabb árterületben a rengeteg opció miatt nem nagyon vagyok jártas
Szóval adott lenne egy 7-8" méret.
Az új készülék előnyt élvez, de lehet használt is, viszont ez esetben legyen rajta még legalább fél év garancia.
Lehet külföldi tablet is, de akkor szállítással mindennel legyen annyival előnyösebb árban, hogy ne fájjon a garancia hiánya.
Amire használva lenne: internetezés, filmezés, és digitális tankönyvek (egyetemi jegyzetek stb.).
Legfeljebb 60000 ft lenne rá, de ez tényleg felső hatar (tudom, 3000 ft-al drágábban mindig van valami, ami valamiben jobbAmi elvárás lenne, az a minél folyamatosabb működés, megbízhatóság, esetleg egy közepes üzemidő. Nem kell a legújabb modellnek lennie, tehát régebbiek leesett árral is játszhatnak
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest