Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• OddMan

őstag

Rendeltem egy "Prestigio MultiPad 4 QUANTUM 7.85" tabletet. Szerettem volna dualsim-es tabletet venni, de nem igazán találtam elfogadható minőségűt, ami árban is megfelelt volna. Azért egy "Alcor Access D786M" tabletet lehet, hogy beszerzek a Prestigio mellé, mert árban nem vészes, bár amíg nem derül ki, hogy tud-e dual standby módban működni, addig biztosan nem rendelem meg. :F
    Visszatérve az írásom elejére, igazából azt szeretném megtudni, hogy a rockchip firmware upgrade program restore funkciója mire való?
    Az "upgrade" gombot megnyomva, gondolom a program feltölti a betallózott fw. frissítést a tabletbe. Arról viszont nem találtam semmit, hogy a "restore" gomb megnyomásakor mit csinál a program, mit állít vissza és honnan? :U

Eszembe jutott még valami. A QUANTUM tableten eléggé sok előre telepített program van. Ezeket el tudom távolítani vagy ehhez rootolni kell a tabletet?

Új hozzászólás Aktív témák