-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
nézzétek el nekem, hogy nem néztam utána és tulajdonkéépen egyáltalán nem érdekel az okos cuccok piaca, viszont lehet mégis vásárolnom kell majd egy tabletet, és szeretném megkérdezni hogy megfelel-e az általam tervezett dolgokra?
Egy családtagnak lenne kiegészítő ajándék, nem tudom mennyivel tudja helyettesíteni a laptopot, és hogy úgy igazán mire lehet használni, de néha én is használnám mégpedig, verseny cockpitbe, telemetria, adatok kivetítésére, illetve ha nem túl zavaró, könyvek olvasására.
Aki nem tudja túltenni magát a tényen, hogy nem értek a témához, legyen szíves ne szemetelje a fórumot.
a választ köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gaming notebook topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest