- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fali konzol lapos tévékhez
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Na gyorsan vettem 2db Yoga 8-at Hamarosan nekiállok itthon letesztelni őket nincs-e valami hibájuk. Párommaml bementünk a boltba, megláttuk a kütyüt és beleszerettünk. Főleg Ő. ( neki lesz inkább, a másik a nővéremnek)
A design nagyon szép, igazán minőségi érzetet ad, jó kézbe venni. A kijelző elsőre szépnek tűnik, és végre nem 1024x768 hanem 1200x800. A rendszer és a net gyorsnak tűnik, akadásokat amik zavartak volna nem találtam. Sajnos nem sok időm volt a boltban tesztelni, de amit láttam az nagyon megtetszett.
Próbáltam ott a neten az MT8125-nek utánanézni, de nem sokat találtam róla (28nm csíkszélesség, fogyasztásban-melegedésben nem lehet nagy baj). Sajnos szerintem nem a legjobb soc ami létezik, de ha elég gyors vele a kütyü akkor mindegy. Komoly játékokat nem akarunk játszani vele, főleg net, hd film nézés, stb kell.
Eredetileg Alcor Q813i-t akartam.
Ami meggyőzött ismeretlenül is: a jó felbontás, a minőségi külső és praktikum (az alcor után nagyon más volt - nincs gagyi kínai érzés, remélem a praktikus kialakítás a gyakorlatban is igaz lesz), elöl van 2 hangszóró ami szerintem jól szól (van dolby jelzés a kütyün és dolby beállítás a menüben). Nagyon tetszik a 6000-es akksi és az usb-s töltés, tetszik a 16gb ram, a kis súly, és hogy aránylag jó neve van. Kár hogy csak 1 év gari van rá, pixelgarancia nincs.
A rendszer eléggé át van szabva de nem a design része, ráadásul sok helyen még angol. Remélem majd jön rá kitkatEgy nagy negatívum volt: a bemutató darab, ami még új volt, máris találtam egy hibát. (félek típushiba lesz és sok darabban előfordul majd)
Amint bemelegedett, a kijlző jobb szélén, alulról kb 2-3 cm-re egy benyúló kb 1 cm-es kék csíkszerűség (elmosódva) volt látható. Valami olyasmi, mintha a kijelző hátulját nyomná valami, vagy elszínezné.
Várom a saját darabok tesztelését, kíváncsi vagyok milyenek lesznek.
Majd írok még tapasztalatokat.
Nekem így első ránézésre, most ebben az akcióban Best-buy-nak tűnik ennyiért. 80-ért már nem annyira, bár szép kis darab.
A dobozban a töltőn és egy usb kábelen kívül semmi nincs. A kijelzőn semmilyen fólia sincs sajnos, és valószínűleg semmilyen védelem (gorilla) nem található.
Kell vennem valami rá szabható fóliát. Ha ebben van valakinek tippje annak örülnék, valami igen olcsó kellene, mert utálom a fóliákat és lehet hogy leveszem majd.Amit még nem zudok, hogy OTG-kábellel kezel-e valamit.
Ha van valami írok, ha érdekelhet a dolog még valakit
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest