Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
z0d1AK
üzenetére
Ezért is írtam, hogy valószínűleg elírás, és várom az átvételt.
Holnap megyek érte, sajnos ma nincs időm kimenni, tegnap délután megrendeltem, ma már ott van a boltban, pont most jött meg az e-mail, hogy mehetek érte.Az extreme digitalt hagyjuk szerintem, nem egyszer jártam már velük úgy, hogy berendeltem valamit akciósan és közölték sajnos nincs raktáron.
Jó várok, 1 hét múlva megjött a cucc és közölték sajnos nem tudják már akciósan adni, mert lejárt az akció.
Mondtam nekik oké, de én még az akcióban leadtam a rendelésem.
Sajnálják, visszatérítik a vételárat.
(jogukban áll elállni az eladástól, sajnos meg nem is lenne kedvem pereskedni)Szóval az az a bolt ahol engem soha többé senki nem fog látni vásárolni.
Ráadásul náluk, most nincs wayteq Voltam bent, hogy megnézem élőben meg nyomkorászom, és csak a papír meg a bemutató pult fogadott üresen.Át kellett mennem az MMbe ahol volt ugyan de ott meg 44990.-
Így nem nagyon van miről beszélni.
Arra mondjuk, jó volt, hogy megnézzem frankó-e tényleg
Na most néztem közben már javították már mindenhol, csak az 1 év szerepel.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX