Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
tjb007 #36057 üzenetére
Értem. Szóval ezek a 2100MHz-es WCDMA-s dolgok mennek itthon.
Mondjuk az más kérdés, hogy a 10"-os tabletek, a hamarosan megjelenő Wayteq-hez képest nem sokkal olcsóbbak. 5000Ft körüli összeget nem ér az egész hercehurca.
Más, ha jól emlékszem múlt kedden volt arról szó, hogy "egy héten belül" megjelenik az új wayteq? Infot tud már valaki róla? Remélem a héten pl. edigitalban meg tudom venni, jó lesz az.
Keresztapper: Szerintem ezek közül választani már senki nem tud helyetted. Én is hasonló cipőben járok, 10" plusz 3G, a kínából rendelést kizártam. Én megvárom a Wayteq-et, szerintem nekem az lesz a befutó. Mindent tud amit úgy gondoltam, hogy jó lenne, és még olcsóbb is mint a másik kettő. Hogy aztán mi baja lesz idővel, ki tudja, azért van rá gari, hogy majd megjavítsák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Telefotós kamerával erősít a OnePlus 13R
- Assetto Corsa EVO
- Torrent meghívó kunyeráló
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest