-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Elnezest, hogy nem vagyok kepben, bocsanat ha volt, kereso nekem nem dobott semmit.
Ez a termek milyen valos erteket kepviselhet? [link] Mi lehet a rossz benne? Azt latom, hogy a proc. sorszama alacsonyabb, de semmit nem tudok a hardverekrol.
9-10 inch, min. 1G ram, es legalabb 1024-es felbontas, es legalabb 4.0 de a 4.1 erosen preferalt feltetelekkel, ha hajlando vagyok kulfoldrol is rendelni, akkor sincs afa nelkul se sokkal jobb ajanlat ahol en neztem, es ehhez van gari - de szoljatok, ha rosszul latom.
Amire NEM lenne hasznalva, az a grafikus jatekok. Sot, nagyjabol kizarolag bongeszes es bill-t csatolva hozza emailezest tervezek rajta, egy halodo eeepc901-t valtana ki, de van masik laptop meg nagygep is, office nem baj hogy nem lesz. Egy pdf-et meg csak kinyit me'g, ha kell (par oldalas, pl. bankok kondilistaja). Neha max. skype.
Elvileg tudnek varni is, ezt csak akkor vennem meg, ha tenyleg jo az ar-ertek arany igy learazva.Elore is koszi a velemenyeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BMW topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- További aktív témák...
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő