- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
RunTimeError
tag
Akkor egy kis vélemény a ConCorde Tab SPEED 8GB-ról
Elsősorban a tartozékok, 1db OTG kábel, 1db USB kábel, 1db fülhallgató és 1db hálózati töltő. Na meg persze a használati utasítás.
Ami tetszik , hogy a kijelzőn dupla védőfólia van. Van egy külső amit használatba vételkor el kell távolítani, és alatta van egy másik ami a rendes védőfólia. Viszont a tab a dupla rétegen keresztül is kifogástalanul érzékeli az érintést, még a leggyengébbeket is.
Első ránézésre kicsit műanyagnak tűnik az egész, de fogásra masszív darab. Recsegést eddig nem tapasztaltam, csak ha direkt elkezdem - használatának nem megfelelően - csavargatni, de akkor is csak nagyobb erőkifejtésnél. Tehát alapból nem ropog a ház.
A kijelzőben semmi kifogást nem tudok találni. Gyönyörűek a színek, minden részlet megfelelően látszik a filmeken/képeken, betekintési szöge is megfelel az elvártnak. Még a legkisebb fényerőnél is szép világos a kép.
Minden program amit próbáltam rajta kifogástalanul futott, legyen az 3D-t használó vagy egyszerű irodai alkalmazás.Temple Run: Oz, NFS: Most Wanted, Trial Extreme 2, akadás nélkül futnak. Eddig csak 720p-s filmet néztem rajta, de azt is minden hiba nélkül viszi, még úgy is ha a videót kirakom kis képbe és mellette netezek az előre telepített Chrome böngészőben.
Az OTG kábelen tökéletesen érzékeli az egeret/billentyűzetet, mást nem próbáltam még vele.
A kamerától nem vártam sokat, nem is egy csúcsminőség a képe, de Skype-hoz szerintem bőven elég.
Másik hasonló csoda a mono hangszóró, max hangerőn tipikus kicsit éles hangja van. De szerintem senki nem azért vesz tabot, hogy csodálatos hangját hallhassaAmi kivetni valót találtam benne, az a csatlakozók fedele. Szerintem nagyon rossz megoldás volt letakarni őket, mert így minden alkalommal amikor csatlakoztatni akar az ember valamit hozzá nyitogatni kell. De valakinek lehet épp ez a praktikus, hogy el vannak "rejtve".
A másik az akku idő, és mellette a lassú töltés.Hát teljesen relatív felmérést még nem tudtam végezni, mert nyomkodtam, neteztem vele közbe töltőn is volt. Este 77%-al raktam le és reggelre 55%-on állt. Ezt egyelőre annak tudom be, hogy fb+időjárás widget+ email stb progik a legrövidebb frissítési időre voltak beállítva. Most épp töltöm max-ra, átállítva kézi frissítésre és meglátjuk mit bír a kicsike.
Ami kimaradt az a wifi, mert egyelőre a laptopon megosztott wifi-t használtam csak vele. Hétfőn fogom routeren tesztelni.Ha valami más is kimaradt, vagy egyéni "teszt kívánság" van akkor szóljatok
Nem kenyerem az írás és első ilyen tesztem is, így előre elnézést az esetleges mondattani vagy más egyéb ilyen hibákért
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest