Új hozzászólás Aktív témák

• RunTimeError

tag

Akkor egy kis vélemény a ConCorde Tab SPEED 8GB-ról

Elsősorban a tartozékok, 1db OTG kábel, 1db USB kábel, 1db fülhallgató és 1db hálózati töltő. Na meg persze a használati utasítás.
    Ami tetszik , hogy a kijelzőn dupla védőfólia van. Van egy külső amit használatba vételkor el kell távolítani, és alatta van egy másik ami a rendes védőfólia. Viszont a tab a dupla rétegen keresztül is kifogástalanul érzékeli az érintést, még a leggyengébbeket is.
    Első ránézésre kicsit műanyagnak tűnik az egész, de fogásra masszív darab. Recsegést eddig nem tapasztaltam, csak ha direkt elkezdem - használatának nem megfelelően - csavargatni, de akkor is csak nagyobb erőkifejtésnél. Tehát alapból nem ropog a ház.
    A kijelzőben semmi kifogást nem tudok találni. Gyönyörűek a színek, minden részlet megfelelően látszik a filmeken/képeken, betekintési szöge is megfelel az elvártnak. Még a legkisebb fényerőnél is szép világos a kép.
    Minden program amit próbáltam rajta kifogástalanul futott, legyen az 3D-t használó vagy egyszerű irodai alkalmazás.Temple Run: Oz, NFS: Most Wanted, Trial Extreme 2, akadás nélkül futnak. Eddig csak 720p-s filmet néztem rajta, de azt is minden hiba nélkül viszi, még úgy is ha a videót kirakom kis képbe és mellette netezek az előre telepített Chrome böngészőben.
    Az OTG kábelen tökéletesen érzékeli az egeret/billentyűzetet, mást nem próbáltam még vele.
    A kamerától nem vártam sokat, nem is egy csúcsminőség a képe, de Skype-hoz szerintem bőven elég.
    Másik hasonló csoda a mono hangszóró, max hangerőn tipikus kicsit éles hangja van. De szerintem senki nem azért vesz tabot, hogy csodálatos hangját hallhassa :)

Ami kivetni valót találtam benne, az a csatlakozók fedele. Szerintem nagyon rossz megoldás volt letakarni őket, mert így minden alkalommal amikor csatlakoztatni akar az ember valamit hozzá nyitogatni kell. De valakinek lehet épp ez a praktikus, hogy el vannak "rejtve".
    A másik az akku idő, és mellette a lassú töltés.Hát teljesen relatív felmérést még nem tudtam végezni, mert nyomkodtam, neteztem vele közbe töltőn is volt. Este 77%-al raktam le és reggelre 55%-on állt. Ezt egyelőre annak tudom be, hogy fb+időjárás widget+ email stb progik a legrövidebb frissítési időre voltak beállítva. Most épp töltöm max-ra, átállítva kézi frissítésre és meglátjuk mit bír a kicsike.
    Ami kimaradt az a wifi, mert egyelőre a laptopon megosztott wifi-t használtam csak vele. Hétfőn fogom routeren tesztelni.

Ha valami más is kimaradt, vagy egyéni "teszt kívánság" van akkor szóljatok :)
    Nem kenyerem az írás és első ilyen tesztem is, így előre elnézést az esetleges mondattani vagy más egyéb ilyen hibákért :R

Új hozzászólás Aktív témák