Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Óriási igényeim vannak akkor, ha a következő tulajdonságokkal rendelkező tabletet szeretném?
- stabil és erős wifi, nem dobál le semmilyen routerről (nem megoldás, hogy állítsam át a routert, mivel mobil eszközről van szó, bárhová vihetem, mindenütt ahol nem tetszik neki a router, nem kérhetem meg a tulajt, hogy ugyan csak az én kedvemért konfigurálja már át) ez kiemelten fontos
-7-8" IPS kijelző
-lehetőleg stabil szoftver
-elegendő teljesítmény filmekhez, nethez, skypehoz, néha játékhoz
- megfizethető ár, 40000 ft körül, ezen nem sokkal léphetnék túlEgyelőre egy gépet találtam ami megfelelne, de nem itthon, hanem az USA-ban (ahová egyébként is vinném a tabletet a laptopom helyett a nyárra) [Samsung Galaxy Tab 2] Viszont csak júniusban jutok ki. Itthon van esély rá hogy megfelelőt találjak, vagy felejtsem el?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- sziku69: Szólánc.
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest