Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hungarikum87

tag

Jó napot kívánok uraim!

Előre is elnézést kérek ha túl hosszú lesz :)

Bő másfél hónappal ezelőtt jelentkeztem itt a forumon kérdéseimmel, de úgy betojtam h mennyire nem értek én ehhez az egészhez, h rögtön fel is adtam a kínai tablet projektet :D ( az alapokat tudom, de csak nagyon az alapokat, nem segít az sem h nincs még okos telefonom így sok dolog kimaradt eddig, nem azért mert ne kéne, csak azért mert ha már sokat fogok rá költeni, a tökéletest várom :) )

Szóval idő közben annyi változott h a tervemhez megnyertem öcsémet aki informatikus mérnök, és ígéretet tett h segít h megvásárlás után, megvalósítsa a változásokat amik szükségesek lennének :)

így neki ugrottam még egyszer a témának és az elmúlt 3hónap forumozását végig olvastam hátha egy kicsit jobban képbe kerülök. Nem mondom h értek mindent amit írtok, de legalább be tudtam lőni magamnak mire is lenne szükségem, illetve nem csak nekem, ha már én rendelek barátnőm is szeretne magának egyet :)

Az összeg amibe bele kellene férni az a 60 ezer forint!

Szóval ami biztos h egy 10hüvelykes tablet beszerzése lesz a cél :) Mindenképp erős wifinek kellene benne lennie, és mivel 4magos kínaik nem elérhetők így nyilván 2gb ram. elő és hátlapi kamera. 3G nem szükséges max jó ha van. GPS nem kell. Természetesen a minél jobb kijelző.

A készülékek netezésre szolgálnának. Facebook, sok youtubozás, Skipe, emailezés, egyszerűbb szövegszerkeztés, zenék töltögetése, filmezni rajta (akár hd), vagy stremen kerezstüli tv-zés, hírek olvasás ,egyszerűbb játékok futtatása. Szóval ezeknek tökéletesen meg kéne felelnie.

Ah olvastam a véleményeket tanácsos az új Rockchip RK3188 szerelt készülékek között nézelődni igaz?

Ha ezeket a feltételeket nézem az én laikus tudásommal gondolom h ez a három készülék jöhetne szóba igaz?????

Cube U30GT2

PIPO M9 Quad Core

Ramos W30HD

Esetleg van lenne még más javaslat is? Illetve ezen készülékek tudása miben különbözhet? Ramosnak megtaláltam a topicját azt végig olvastam egész jó készüléknek tűnik.

Következő kérdésem h ezeken a készülékeken tudjuk használni az USB-s mobilnetet? mert barátnőmnek az van. Én kizárólag Wifi-t használnék.

Sokan ajánlottátok itthonról a Prestigio MultiPad 10.1. Ez tudásban hogy áll az általam felsorolt 3kínai termékhez képes? Nyilván félek én is a kínai rendeléstől ezért eljátszom a gondolattal h itthonról vennék, de azt veszem ki a beszélgetéseitekből h ez nem ugyan az a tudás mint a 3kínai. És ha nem, akkor mi az az itthon kapható termék ami tudásban megegyezik vele. Tudom h az optimalizáció sokkal jobb ezeknél a jól simert termékeknél ( még ha csak sejtem is kb mi az az optimalizáció :D )

Az eddig olvasottak alapján talán a ASUS MeMO Pad 10 , SAMSUNG P5110 GALAXY TAB2 páros lehet az ami tudásban megegyezik a 3kínaival?

Ha esetleg kínait veszek mennyire kell félnem attól h ha öcsém kezelésbe veszi és felpakol rá cuccokat, tégla lesz belőle?

És az utolsó kérdés. Érdemesebb lenne még esetleg várnom, jöhetnek e közeljövőben újabb és jobb gépek a kínai piacról? VKi írta ( nem tudom mér ki csak lementettem a gondolatot) h májustól lehet számítani olcsóbb 4magos gépekre, még ha nem is tudom pontosan h erre nekem szükségem van e vagy sem, de erre érdemes várni? :))

Sok a kérdés remélem senki nem akad ki tőle, válaszokat előre is köszönöm :DD

Új hozzászólás Aktív témák