Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
válasz
laszlohu #28974 üzenetére
Átgondoltam, mondjuk a 2-3 óra sem olyan rossz, úgyis csak pár dolog megnézésére kéne naponta. Persze megnéztem, és itt is utána olvastam, hogy milyen gépek jöhetnének még szóba, ezeket találtam:
Ainol Novo 7 Crystal
Prestigio Multipad 7.0 Pro Duo
ConCorde Tab PLAY
Az első előny a WayteQ xTAB-70dci-nek, hogy nagyobb a kijelző felbontása, és ez nekem nagyon tetszik benne. A többi gépen van mini HDMI, eljátszottam a gondolattal, hogy miket lehetne ezzel "műveli" LCD TV-n, de igazából ezt sem használnám. A többi gépnek számomra csak annyi előnye lenne, hogy nagyobb akksi van bennük, de a 3000 mAH-s Wayteq-hez képest, kb. 30-45 perccel több üzemidőt hoz a többi gép kb. 4000mAH-s akksija, nem? Még a Concorde Tab Play 16 GB tárhelyét lehetne előnyként nézni, de mivel nem pakolnám sosem tele, csak egy netezős táblagép lenne, nekem ez sem előny, főleg nem ennyi plusz pénzért.
Tudsz, tud még valaki 40000 Ft-ért egy jó gépet ajánlani, vagy jó lesz nekem a Wayteq?
Köszönöm !
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest