Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
Egy kérdés: Sebességben egy Huawei Ideos S7 Slim(Qualcom 1GHz. ardeno 205,512MB) érezhetően lassabb mint az én noname Alwinner A13(1.2GHZ) mali 400 al szerelt 512 mb ramos tabletem? Csak mert úgy néz ki sikerülne 30K körül hozzájutnom egy sim kártyáshoz és akkor lehet lecserélném ha nem sokkal lassabb. Gondolom játékokban lassabb inkább mint normál felhasználásban... Csak nem tudom mennyivel. A Mali 400 as tabletemmel nincs gondom sebességben.Lassabb annyival az ardeno hogy azzal már legyen sebességbeli problémám?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest