- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
bpmcwap #25859 üzenetére
Értem, elfogadom. De a full noname szerintem hamarabb tűnik el, mint az említett Concorde. Szerintem.
És amit próbáltam az előbb írni, hogy ha Samsungban keres az ember hasonló kaliberűt akkor az simán +50% azonos tudás mellett. Igen, nagy név - tény.
Részemről így próbálok kompromisszumot kötni, hogy az igényeimnek megfelelő tabletet nem teljesen (csak Kínában vagy Indiában létező) noname "cégtől" szeretném vásárolni, hanem egy helyben is képviselt nem annyira noname cégtől vásárlok. És így aránylag emberi áron meg tudok venni egy viszonylag komolyabb tudású, per pillanat normális supporttal rendelkező készüléket. Ennyi. Hogy mi lesz 3 év múlva? Gőzöm sincs...
De a Nexuson kívül pld nem nagyon tudok még per pillanat (talán a Note II) amelyik JB-vel jön alapból. Bár ahogy telik az idő ez úgyis pozitív irányban fog váltózni - egyre több gyártónál lesz alap, de nekem kapásból egy nagyon nagy piros pont aktuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest