- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Epson nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
endalon
csendes tag
Sikerült megvennem ezt a csodálatos Concorde Tab One-t, jól be is fürödtem vele, a külső hangszóró úgy döntött, hogy ő nem kíván tovább közreműködni a kapcsolatunkban, szóval vihettem vissza cserélni. Ettől függetlenül így kb 20 perc használat után azt kell mondanom, hogy ezért az árért ez egy tényleg korrekt tablet, persze nem kell tőle csodát várni, de átlagos felhasználásra tökéletes.
Szóval aki esetleg ilyet vesz, ajánlom, hogy helyben bontsa ki, és próbálja ki a hangszórót, hogy ne járjon úgy mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest