- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
üdv mindenki!
találtam két zenithinkes tesztet is logouton de elég felületesek.
kínai tableten gondolkodom, de neten gyakran ellentmondásos infókat találok.amiket eddig találtam és tetszenek az a zenithink féle zt-180 valamint a flytouch II.
a flytouchban elvileg van gps, de a dobozban mellékelnek antennát is...antenna nélkül is működik?
a zenithinkre ARM 11 es cpu-t írnak kb 80% ban az odalak, de a maradék 20% on meg azt olvasom h ez csak átverés és valójában 800-as proci van benne csak át van írva a biosban h arm 11 et mutasson. most akkor melyik igaz?
mennyire karcolásállóak a kínai tabletek?
azt tudom h a ZT-180 ra rendszeresen van firmware updééjt, ez a többi kínai tabletre mennyire igaz?más alternatív tablet neveknek, linkeknek vagy a kérdésekre adott válaszoknak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest