-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
MrWhite #12572 üzenetére
Na igen.Ez kb igy is van.
Ahogy én olvasgattam nem mindegy melyik weboldalról(eladótól) rendel az ember.
Nagyon ajánlották pld a dealextreme oldalt hogy azok milyen megbizhatóak.
Tulajdonképpen nekem is megküldték a náluk vásárolt árucikket pontosan 45 napra rá a rendelésemre.Azért az szerintem sok,akárki akármit is mond.
A telefonomat az iosen.com-ról rendeltem és nagyon elégedett voltam velük.10 nap alatt a kezemben volt a telefon ingyen postával.
Az élő chat náluk nem olyan mint pld a pandánál hogy órákat kell néha várni,azt mikor végre majdnem sorra kerülnél,megszakad egy pillanatra a kapcsolat,azt kezdheted elölrőlAz iosen.com-on,munkaidőben(ottani idő szerint),azonnal tudtam velük kommunikálni mindig.
A küldeményt a singpost-al küldték,végig tudtam követni nyomkövetésen.
Na szóval nem mindegy honnan rendelünk.
Ugyanigy tudom ajánlani a spemallt is.
A pandawill nekem csalódás volt,egyrészt a nehézkes chat miatt,meg azért mert hetekig hitegették az embereket az auorórával,többek közt engem is mert először azt akartam venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest