- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
MrWhite #12561 üzenetére
Én a mai napon egy SmartQ T20-t rendeltem végre. Kicsit huzavona volt, mert mikor nálunk reggel van, náluk este van(6 óra az eltolódás), az esti kollégák meg szinte semmit sem tudnak. Így hajnal 5kor voltam kénytelen csetelni velük, mert kicsit kacifántosra sikeredett a dolog.
Rendeltem egy Yinlips M907-t de két hét alatt sem tudták elpostázni, így kértem egy refundot, hogy választhassak egy újat. De rugalmasak voltak, így csak egy eszközt kellett keresnem a honlapon, ami fedi a különbözetet és azt is megrendeltem és kifizettem. Viszont utóbbi rendelésemet törölték, és az első rendelésemen módosították a típust, amiből van is raktáron és elvileg el is postázták már, mert kaptam róla papírt, hogy mikor kinek, hová mennyiért. Még kértem őket, hogy egy alacsonyabb árat kellene feltüntetni, mert nem szeretnék vámot fizetni és ebben is teljesen partnerek voltak.
Ez volt az első rendelésem. Elvileg regisztráltan kellene jönnie. Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki az egészből. Az Eken A90-től egészen könnyedén és hamar felcsusszantunk a SmartQ T20-ra. Bevallom, hogy ennyit nem szerettem volna költeni, de amíg vártam a postázásra, addig félretettem rá még egy kicsit és így talán nem olyan vészes.
Egyébként itt láthatod a rendelésed státuszát:
http://www.pandawill.com/customer/account/A cseten a nagyon sok érdeklődő miatt kicsit hosszú a várakozási idő(tegnap két és fél órát ültem sorban, hogy én jöjjek, ma reggel csak egy felet) Viszont segítőkészek és hozzáértők.
Ha az ingyenes szállítást választottad, akkor nem tudod sehol sem ellenőrizni, egyszer csak beesik 3-5 hét között. Ha 5 hét után sem, akkor kezdhetsz gyanakodni és írni nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged