Hirdetés
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Azért nem mindegy mire.. Ez meg egy kialakuló piac, és a hw-ek is gyorsan változnak. Ha valakinek a gördülékenység fontos, fel éve meg jo ha vart. Még egy böngészéshez is. Ma mar? Bőven jó. Több magossal meg jobb lesz, minden, a többi is olcsóbb lesz. Gyorsan változik meg, de nem sokáig. Azért nem fog ez végtelenségig így menni. TVknél is megvolt ez, de igencsak bezuhant kb tavaly. Úgy 2 éve nem érzem azt hogy de kar hogy nem vártam meg egy picit. Nem úgy ha 4-5 éve vettem volna. Majd jöhet az oled, vagy valami más, de az már más téma..
Szerintem ha nem fontos meg érdemes várni. De lehet fel/egy éven belül mar annyira nem is lesz mire mert bőven izmos/nagytudású cuccot lehet venni addigra mar jó áron amit mar nem cserél le az ember pár hónap múlva, mert nem elég, nem tud valamit.
Legalábbis én így gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX