- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
köpet
aktív tag
Sziasztok!
Megválaszolom a saját kérdésem, ha már más nem reagált rá; a pandawillnél kapható kínai tabletekről kérdeztem (moonse m713, ly-f1, paladin) akkor, meglett a döntés: LY-F1 lett végül, 8Gb változat 104$ ellenében. Három hét volt, mire megjött, és nem vámolták meg/el, bár a nyomkövetés szerint odakerült, végül megúsztuk.
Az első benyomásaim vegyesek voltak, és azok is maradtak, bár nem bántam meg a boltot. A gyári 2.3.4 android kicsit bugos volt (wifi szakadozás, sd kártya random leválasztása), szerencsére van kint több hivatalos és custom rom hozzá, GB és ICS egyaránt.
Most egy gyári béta ICS van rajta, nem a legújabb, de ez is stabil, net, skype, ebook, feliratos és változatos kódolású videók mennek rendesen, erre lett véve végül is.
Játszani nem szoktam, most próbaként ráraktam pár terméket ebből a kategóriából, majd megnézem, mit tud.
Az összeszerelés minősége hááát, hm, szintén vegyes. Az illesztések mentén néhol akadnak dimbek-dombok, egy ponton kattogott nyomásra, de erről időközben leszokott. Elég vékony lehet a borítás, mert a hátulját ért nyomások meglátszanak a kijelzőn. Némiképp melegszik hátul, ha órákig megy, de talán túléljük.Röviden ennyi, ha valakit érdekel a folytatás, még írok róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest