- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hooper
őstag
sziasztok!
főleg itthoni használatra keresek valami kütyüt főleg ebook / pdf olvasgatására, netezésre.(max 1-2 lightosabb -Jóbarátok jellegű- sorozat, mese rész megnézésére, ne adj isten egy kis szövegszerkesztés).
(Nem kell bika, mert van itthon egy komoly laptop és PCis).
Túlnyomó részt párom használná, szóval a felhasználó barát felület nem hátrány.
Emiatt én Ipad 1-re gondoltam, mert mindkettőnknek iphone-ja van és az ios felület már megszokott, és Ő szereti is.Azt tudom hogy a pad2 nagyon jó, csak drága és csak kényelmi szempontból kéne valami mert laptopon és az i4s-en a PDFek olvasgatása nem túl praktikus.
Felmerült a Kindle fire. 10essel olcsóbb újonnan mint egy használt ipad1.
Tudásban, sebességben (felhasználói élményben) nem tudom a fire hol van az almához képest.
Esetleg más típus is érdekelne ha van tippetek (árban 50körülre gondoltam, de lehet olcsóbb is természetesennem nagyon vagyok otthon a Tabletekben).
Ami fontos lenne hogy drag and droppal tudjak rá másolgatni.köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air - 16 GB
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest