- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Én csak olyat szedek szét, amit ha nem sikerül összerakni, akkor:
a.) Nem nagy kár érte.
b.) Szerelőhöz betérve olcsón eltakarít utánam.Nem analóg, de most a Fujifilm X-A1-esem egyik tekerőjét kéne kitisztítanom, még ebben a nagy Fujifilm hype-ban sincs értéke. Ha a tekerőnek csak annyi a baja (néha össze-vissza érzékeli melyik irányba is tekerem), hogy elkoszolódott, akkor jó, van egy apró gépem, ami egy manuális objektívvel, lerekeszelve, 2 métertől végtelenig éles street és utazós fotókat gyárt nekem, pót akkum van dögivel a modernebb Fuji vázakról.
Analógban meg van 2 db Minolta AF 7000-esem, másodikat gyakorlatilag ajándékba kaptam eBay-en egy Minolta AF 50mm f/1.7 objektívhez. Ez szebb esztétikai állapotban van és valaki bebőröztette a bakelit markolatot (ami mindegyik példányon már repedezik és kifehéredett), de az AF motor érezhetően gyengébb (sokkal lassabban talál fókuszt, mint a másik példányom). Arra gondoltam donor gépnek jó lesz és a kettőből csinálok egy nagyon faszán működő és esztétikailag is szép példányt. Ha nem sikerül az operáció, 15-20 ezer forintért lehet kapni szép példányokat eBayen, egy meglehetősen mellőzött típus a történelmi értékéhez képest (mondjuk rusnya is, mint a Robotzsaru segge egy dupla műszak után).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GC24 - Bemutatkozott a Dying Light: The Beast
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest