Aktív témák
-
laca9433
csendes tag
Sziasztok
Akinek Segítség kell Wlan lan vagy bármilyen más hálózat ügyében bátran irjon a(z) lszaszi@freemail.hu ra vagy msn en acicorp@freemail.hu
-
phanfantom
senior tag
Fél éves a gép, xp home edition op. rendszerrel árulták. Nem tudom pontosan mi az az sp2, de szerintem van benne. Ugye vmi tűzfal féleség? A vezérlőpultban megnéztem, és van tűzfal. A kézikönyvében a wlan-nál azt írták a drivers&utlity cd-n bővebben megvan minden. Nos a cd-n meg is találtam a wlan-t, lementettem,de nem csinál semmit az exe kiterjesztéssel, hiába klikkelek rá.
Amugy Amd-s. -
Bhoeurh
tag
válasz
phanfantom #1 üzenetére
SP2 telepítve van? Centrinos vagy sima Mobile?
-
phanfantom
senior tag
Hello!
Adott ez a gép( fsc amilo a 1640) és a leírásban az volt, hogy alkalmas Wlan kapcsolatra. Ezért nem is vettem wlan hálókártyát a router mellé, gondoltam van beépített. Viszont nem tudom,hogy valóban alkalmas-e ez a gép a vezetéknélküli internetre, mert nem érzékeli a routert. Vagy legalábbis nem tudom hol kell beállítani. Egy másik gépbe vettem wlan hálókártyát és azzal tökéletes mindenEzen viszont nem tudom hogy kell. Ha tudtok erről a gépről vmit segítsetek!
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest