Aktív témák
-
laca9433
csendes tag
Sziasztok
Akinek Segítség kell Wlan lan vagy bármilyen más hálózat ügyében bátran irjon a(z) lszaszi@freemail.hu ra vagy msn en acicorp@freemail.hu
-
phanfantom
senior tag
Fél éves a gép, xp home edition op. rendszerrel árulták. Nem tudom pontosan mi az az sp2, de szerintem van benne. Ugye vmi tűzfal féleség? A vezérlőpultban megnéztem, és van tűzfal. A kézikönyvében a wlan-nál azt írták a drivers&utlity cd-n bővebben megvan minden. Nos a cd-n meg is találtam a wlan-t, lementettem,de nem csinál semmit az exe kiterjesztéssel, hiába klikkelek rá.
Amugy Amd-s. -
Bhoeurh
tag
válasz
phanfantom #1 üzenetére
SP2 telepítve van? Centrinos vagy sima Mobile?
-
phanfantom
senior tag
Hello!
Adott ez a gép( fsc amilo a 1640) és a leírásban az volt, hogy alkalmas Wlan kapcsolatra. Ezért nem is vettem wlan hálókártyát a router mellé, gondoltam van beépített. Viszont nem tudom,hogy valóban alkalmas-e ez a gép a vezetéknélküli internetre, mert nem érzékeli a routert. Vagy legalábbis nem tudom hol kell beállítani. Egy másik gépbe vettem wlan hálókártyát és azzal tökéletes mindenEzen viszont nem tudom hogy kell. Ha tudtok erről a gépről vmit segítsetek!
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Milyen házat vegyek?
- Milyen program, ami...?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL T40 EMC Szerver
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest