Új hozzászólás Aktív témák
-
Som@
őstag
válasz
TexT-BoY #699 üzenetére
Hna látod emiatt a felfogás miatt keltesz sokakban ellenszenvet.
Persze, lehet uppolni, de pl. ezt a topicot minek? Akit érdekel a játék, az úgy is megtalálja. Ha unatkozol, menj inkább játszani. (Én is azt teszem épp)
Amikor lehet valamit, az nem azt jelenti, hogy kell. -
mszilard
tag
Miért nem küldi a jelszavamat a server? Addig nem tudok játszani...
Már vagy 3 napja regisztráltam. -
TexT-BoY
addikt
ap
-
TexT-BoY
addikt
áp mert 23as lettem és mert bevettek az ]xXx[ klánba
-
e-biza
őstag
segitsetek nekem
keresem az új 2.1 -es linuxos verziot az AA_ból, s szeretném egy olyan serverröl letölteni amiröl relative gyorsan jön. A külföldiek folyton teli vannak és lassuak. Esetleg valami magyar szervere a _linuxos_ verziot megtalálom? A windowsos verzio megvan már
thx a válaszokat
-
-
Sianis
addikt
Szia Szali!
Hát beolvadtál, de eltűntél innen, meg az MSN-ről!
Életemben nem gondoltam, hogy prohardver.hu-n is van Army fórum!
Amúgy akit izgat a dolog: www.americasarmy.hu
csak azért mert jó, mert azért is mert. -
Szali
tag
Ehh, hát nem beolvadtunk a LoverZ klánba
Join the LoverZ Clan!
[LoverZ]Szali_HUN
MSN: szali1@hotmail.com
Bővebben: link -
Szali
tag
Hopplá! mintha kicsit sokat kattintottam volna...
Pedig nem szeretem ismételni önmagam.
Mától hivatalosan is megalakult a [Phoenix] Team, egy új magyar AA klán.
Akinek kedve van csatlakozni, szeretettel (és sörökkel) várjuk
itt lehet érdeklődni és/vagy jelentkezni: szali1@hotmail.com, MSN-en ugyanezen a címen megtaláltok.
''Amikor a Szeretők útjai szétválnak, hamvaikból feltámad a [Phoenix]''
[Szerkesztve] -
Szali
tag
válasz
Dilikutya #672 üzenetére
Dilikutya!
Ha tényleg ki akarod fejteni a véleményed, tőccsd le a játékot, nyomd végig egy traininget, aztán találkozunk egy szerveren. Egy igazi AA-st leginkább AR-rel a kézben lehet a legjobban meggyőzni. Vagy legyőzni.
Közben visszaolvastam a korábbi hozzászólásokat, és látám, hogy nem csak én akarok ph-teamet csinálni. De ahogy elnézem, ahányan vagyunk, mind annyiféle komm. szoftvert használunk. Ha akarunk valamit, akkor először azt kellene eldöntenünk, melyik szoftver legyen a kommunikációnk alapja.
Tehát? -
Szali
tag
válasz
Dilikutya #672 üzenetére
Dilikutya!
Ha tényleg ki akarod fejteni a véleményed, tőccsd le a játékot, nyomd végig egy traininget, aztán találkozunk egy szerveren. Egy igazi AA-st leginkább AR-rel a kézben lehet a legjobban meggyőzni. Vagy legyőzni.
Közben visszaolvastam a korábbi hozzászólásokat, és látám, hogy nem csak én akarok ph-teamet csinálni. De ahogy elnézem, ahányan vagyunk, mind annyiféle komm. szoftvert használunk. Ha akarunk valamit, akkor először azt kellene eldöntenünk, melyik szoftver legyen a kommunikációnk alapja.
Tehát? -
Szali
tag
válasz
Dilikutya #672 üzenetére
Dilikutya!
Tehát? -
Szali
tag
Szerintem inkább arról beszéljünk, ki jön jáccani? Csak mert ezzel a játékkal játszom, nem akarok belépni az amerikai hadseregbe, se terrorista nem leszek, egyszerűen csak játszani szeretnék. Aki nem így gondolja, az menjen inkább politikusnak.
Szóval ki jön játszani? És mi van már az anno megalakult PH-Teammel? Nem akartok megint esetleg egy új PH-s klán szervezni? Én benne lennék!TeamSpeakesek előnyben!
-
TexT-BoY
addikt
NE OFFOJATOK!!!!!!
én csak arra voltam kváncsi hogy miért készült a gamma nem arra hogy mé volt az iraqi háború
PLS ne irjatiok ilyen hosszu ''értelmetlen'' hszeket ... jó???
köszönöm Dilikutyának a 2cikket(a hsz-ét else olvastam)amire kiváncsivoltam azt már tudom(PONT)
-
littlemole
őstag
válasz
Dilikutya #669 üzenetére
Egy lavinát egy kis hógolyó is el tud indítani. Szerintem ezeknek az országoknak pont az a veszélyük hogy nem mindig van annyi vesztenivalójuk mint az ellenfelének. Ha ÉKorea megtámadná DKoreát sokkal többet veszítene Dél a háborúval. És ennek is meglenne a hatása a világ gazdaságára.
Hát nem tudom mit válaszolnának egy atomcsapásra szövetséges ország ellen. Valamit talán tanultak a hidegháború hosszú évdizedei alatt. Szerencsére az nem az én döntésem. De ez nem szabad hogy bekövetkezzen, mert akkor egy hosszú ideje palackba zárt szellem szabadulna ki, és az nem lenne jó senkinek sem kivéve az őrült vezetőket.
JÉÉ!! fanatikus lettem.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
littlemole #668 üzenetére
Nem értesz. Ezek nem jelentenek fenyegetést, mivel jelentéktelen országok, jó ha 1-2 atomtöltettel rendelkezhetnek.... ilyen kis országnak max szája jár, gondolod Amerika nem törölné el az egész régiót a föld szinéről ha bevetnék azokat a fegyvereket? Amugy egyetértek veled a fegyverkiadásokról. Teljesen fölöslegessé vált, ez már nem arról szól hogy megvédjék magukat. Leginkább arra emlékeztet engem amikor az oviban a kisgyerekek nézegetik egymás fütyijét, hogy hűűha neki nagyobb van.... annyi különbséggel hogy a fegyveriparban lehet növelni a ''fütyi'' méretét.
-
littlemole
őstag
válasz
Dilikutya #667 üzenetére
''A magam részéről abban semmi fenyegetést nem látok, hogy Észak-Koreának vagy Pakisztánnak van atomfegyvere.''
Én meg pont abban látok fenyegetést hogy ezeknek az országoknak mennyire elmebeteg vezetőik vannak.És ha a kezükben van a fegyver azt készek lennének használni is.
Észak Korea vs Dél-Korea
Pakisztán vs India
Mintahogy ÉKorea nagyon szépen zsarolja a világot ezzel. A világ meg küldi a segélyt, amit az 1millió katona és fegyverek fejlesztésére fordít Kim a ''hős'' vezér.
De az amerikai hozzáállást és se szeretem a dolgokhoz többnyire. Amerika volt, van, és lesz is világhatalom. Ez tény. Kérdés mennyi ideig.
Egy filmben volt valahol amikor egy amerikai katona firtatta hogy az USA világhatalom és az is lesz örökké. Erre egy öregember válaszként azt kérdezte hogy vajon a római birodalom, a Brit birodalom nem ezt hitte magáról mindig hogy örökké létezni fog. És tessék. Mára hová lett a régi dicsőségük? Történelem lett belőle de abban a formában nem léteznek.
Az hogy a hadsereg próbálja magát így is népszerűsíteni egy új dolog amiben a mai technikát próbálják meg kihasználni csakúgy mint korábbi időkben a filmet, rádiót,stb.
Mellesleg én legszívesebben a világ fegyverkiadásának 90% át inkább értelmesebb dolgokra költeném. Éhezés járványok megszűntetése stb, de ez az idő szerintem ''soha'' nem jön el, hogy kormányok és vezetőik így gondolkodjanak. Ehhez tényleg globálisan FÖLD szinten kellene gondolkozni és az még egy jó ideig nem fog menni szeretett planétánkon.
de ne OFF-oljuk szét teljesen a topicot mert ez tényleg nem erről szól. -
Dilikutya
félisten
Nos. először is kezdem egy cikkel, ami ugyan nem hosszú, de rávilágit, hogy miért is készült.
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=15201105034110
http://www.terminal.hu/newsread.php?id=23201005023119
Tehát nem is titkolt szándékkal azért készült, hogy az amerikai fiatalok érdeklődését felkeltsék a sereg iránt.
''Az új játék Osborne szerint a katonaélet szépségére hívja fel a figyelmet. A való életben azonban ha lelőnek, nem kezdhetjük újra a játékot...''
Úgyhogy ha már megkaptam a zöldjelzést Som@-tól, kifejteném, hogy miért is nem szivlelem az amerikai sereggel kapcsolatos dolgokat, és miért nem játszanék egy olyan játékkal, amely ezt a haderőt élteti.
Mint annyiszor láttuk már, amikor az USA háborút kezdett, hogy jelentős részük könnyen befolyásolható, megtéveszthető. Így volt ez a vietnámi háború esetén, éltették ''hős'' katonaáikat, akik elmentek meghalni egy olyan idegen országért, amiről azt se tudták sokan, hogy a térképen hol is helyezkedik el... A sok fiatal boldogan vonult be hogy a kiképzés után rögtön fejest ugorjon a dzsungelbe. Aztán persze évekkel később rájöttek, hogy teljesen értelmetlen volt, addigra viszont 60000 amerikai katona esett el, többségük igen fiatalon, a 20-as évei elején. De elhitették velük hogy ez jó. Harcoltak a hazáért. Bár az amerikai haza és Vietnam között nem látom az összefüggést, mivel egy teljesen jelentéktelen dél-kelet ázsiai, nyomorban élő országról van szó. Tehát pusztán annyiról volt szó, hogy egyel kevesebb ország legyen aminek zászlaján ott feszít a vörös csillag. Csupán presztizkérdés, semmi több.
Nem is tudom mivel folytassam, annyi minden bizonyitja hogy mennyire egy gerinctelen dolgo amit megengednek maguknak.
Kicsit talán vissza az időben, volt egy teheráni és egy potstdami konferencia. És volt egy, de ennek a helyszine nem jut az eszembe.
Itt az az ország, mely olyan elkötelezetten harcol más népek jólétéért, és szabadságáért, egyetlen tollvonással odadobta emberek millióit egy nem titkoltan diktatórikus hatalomnak, ahol az emberi jogok, mint kifejezés, nem létezett. Tette mindezt azért, mert a szóban forgó országok számára semmilyen előnnyel sem járnak, amennyiben az ő érdekszférájába tartoznak és ily módon sikerült elérnie hogy a fejőstehenek az övéi legyenek (Anglia, Németország, Franciaország)
Ha már emlitettem hogy olyan elkötelezetten harcolnak a szabadságért... 1956 pont nem egy túl jó példa ennek igazolására, amikor a Szovjetunió megszállta Magyarországot. Az USA ekkor a szuezi csatorna körül kialakult válságot tartotta fontosabbnak, mivel a csatorna számára fontos volt kereskedelmi szempontból. Ellenben egy kis közép-európai országért nem érdemes embert pazarolni.
Az atomfegyverekkel kapcsolatos politikájuk is megér pár mondatot. Az elvárják, sőt megkövetelik hogy más országnak ne legyen, viszont ők maguk semmi esetre se hajlandók lemondani róla. A magam részéről abban semmi fenyegetést nem látok, hogy Észak-Koreának vagy Pakisztánnak van atomfegyvere. Mindkét állam túlságosan jelentéktelen és gyenge ahhoz, hogy be merje vetni ezeket.
Az igazságos iraki háború első és második része is érdekes fejezet.
Mindkettő elvileg Szaddám Husszein diktatúrájának megdöntésére irányult. Ez meg is valósult, de erről majd később. Az Öböl-háború idején Szaddámot nem sikerült eltávolitani hatalmából, inkább különféle szankciókkal sújtották az országot, pl. olajembargó, amivel azt érték csak el hogy az országot megfosztották egyetlen jelentős jövedelmétől, mivel azt gondolom nem kell külön ecsetelnem hogy ott a sivatag kellős közepén kőolajon kivül más nem terem meg. A tavalyi iraki beavatkozás már sikeresebb volt, teljesen az ellenőrzésük alá vonták az országot, kezdetben az irakiakat be sem vonták az irányitásba... pedig azért lehetne tudni hogy hol a határ. A ''felszabaditás'' annyiból állt, hogy megszálltak egy idegen országot, ahol most ők irányitanak, ők döntenek, és ők is itélkeznek.
Az, hogy egy ország egy ilyen horderejű akcióban részt vesz (amennyiben jogosnak mondható), az jókora felelősséget is ró rá, és semmiképpen sem engedhető meg egyetlen olyan incidens sem, mint ami a közelmúltab történt. Ráadásul nem is egyedi esetről van szó. Gondolom mindenki tudja, miről van szó. Az akció jogossága több ponton is támadható. Először is konkrétan nézzük, hogy mi volt az állítólagos ok: Irak tömegpusztitó fegyvereket tart.
Nézzük a tényeket: tüzetesen beásták magukat a homokba az amerikaiak, mindent átnéztek, de semmi olyat nem találtak, ami csak a legcsekélyebb mértékben is utalna arra, hogy valóban léteznek ilyen fegyverek. De már az akciót megelőző események is erősen kétsgbe vonták annak jogosságát. Ugyanis Powell külügyminiszter semmilyen konkrét bizonyitékot nem tudott előállitani, viszont volt egy annál szebb kijelentáése: gyanitottuk hogy ezekben a létesitményekben tartanak tömegpusztitó fegyvereket, de mire műholdjaink odaértek, már elvitték onnan. Nem szószerint így mondta, de a forrás az megbizható, nem a Blikk hozta le a 2. oldalon...
És az sem egy elhanyagolható dolog, hogy ilyen akciót egyetlen ország nem kezdeményezhet, ehhez az ENSZ hozzájárulása szükséges, ami ha jól informált vagyok, a mai napig nem történt meg, bár jelentősége ennek édeskevés már.
Hogy hogyan jön a játék a képbe? Az a hadsereg adta ki a megbízást a fejlesztésre, amelyik enyhén szólva is nem megengedhetó módon járt el az elmúlt évtizedek alatt, és ez a játék ezt népszerűsíti. Gyere te is, ''Join the Army'' és akkor itt bevigyorog a kedves amerikai szászlómintás öltönyű öreg fickó. Úgyhogy köszönöm szépen de én ebből nem kérek.
Az egy teljesen más kérdés, hogy maga a program esetleg kiváló taktikai FPS, ezt sem megerősiteni sem megcáfolni nem tudom, sosem játszottam vele. De nem is erről van most szó. Ezt ugyanis egyébként sem vitattam. -
TexT-BoY
addikt
válasz
littlemole #653 üzenetére
én a PH!-val voltam elinte igy
de rájöttem erre se elég az isten ideje sem
-
Som@
őstag
válasz
littlemole #653 üzenetére
Igen. Ezzel régebben én is így voltam.
-
TexT-BoY
addikt
20honor felett én is klános keretek között fogom nyomni
de sajna a skacok látták amikor hülyevoltam alávágtam a saját csapatásam alá a granadet... emiatt várnom kell de aztán már
]xXx[Infinity (az alaplap után) néven nyomulok
köszi soma tényleg érdekel hogy mért is van ez a gamma
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
Dilikutya #637 üzenetére
de mit foglalkozos a sereggel? he??
töcsed le: Bővebben: link és nézd meg!!!
aztán jöhenek a vélemények!!!
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
Dilikutya #633 üzenetére
Dilivagy?
szvsz nagyonjól megszerkesztett játék!!
a CS utól se érheti!!!
ha csak a gránát fizikályára gondolok már akkor is!!!
ebbe a gammába 1gránátal képes vagyok 4-5embert is ölnimig a CS-be örülök ha 1emberbe csak egy picit kel már csak lőnöm
szl szvsz sokkal kidolgozottab mint a CS vagy a TC!!!
bár az is igaz hogy a CSnek más a feelingje -
Dilikutya
félisten
amit az amcsi katonák és a hadsereg megenged magának amiatt elvből nem játszanék vele... az tökmind1 hogy maga a játék esetleg nagyon jó, ezt én nem vitatom
-
redsas
tag
Háj segitség kellene ,mert elakadtam a tréning pálya elején a második részénél,ahol mászni,ugrálni,kúszni,stb. kell.Azon is belűl azon a résznél akadtam el ,ahol fel kell mászni egy mászókára és onnan egy kötél falon kell lejönni,de én nem tudok felmászi a kötélfalra vezető utolsó részen, hogyan tudok arra felmászni!!!
-
littlemole
őstag
válasz
TexT-BoY #629 üzenetére
Akkor Itt egy cím de nekem kiadta.
Bővebben: link -
TexT-BoY
addikt
válasz
littlemole #628 üzenetére
beirtam
a gugli semmit nem adott ki
-
TexT-BoY
addikt
válasz
littlemole #626 üzenetére
most ezt a progit keresem... TheAllSeeingEye
és a Pipline e112-es pályára kéne mennem -
TexT-BoY
addikt
válasz
littlemole #624 üzenetére
Már a neten vagyok ! Infinity-HUN- a nevem
-
littlemole
őstag
-
TexT-BoY
addikt
szóval ezt a játékot ma látam először és egyböl játrcottam vele 3órát a neten
de sajna nemtudom hogy honnan lehetne leszedni a netröl az biztos hogy a játék ingyenes és az is hogy a Bővebben: link-rol letölthető de onnan jobra-balra dobál a linkek között... nem tudom megalkotni
please help -
Szali
tag
Az az igazság, hogy nem nagyon merek a programból beloggolni, mert félek, hogy akkor ugye a progi frissíti a honlapon levő adatokat, vagyis lenullázza azokat. Én is abban reménykedem, hátha van valami eljárás a játékállás visszatöltésére.
Mondjuk ha másképp nem megy, akkor úgyis újra kell kezdenem.
Viszont felmerült bennem egy kérdés: Ha én most egy 54 honoros full SF kiképzésű karakter lennék és újra kellene telepítenem a gépemet, akkor amiatt szívjak, mert valakik a híres nagy AA programozói közül csesztek csinálni egy backup elárást a progiba?Ehhhh
-
Torry
addikt
Szerintem újat kell csinálnod...
Bár én nagyon kezdő vagyok.
Talán a honlapon van ez ellen is védelem. -
Szali
tag
válasz
littlemole #607 üzenetére
HOOAHH!
az americasarmy.uw.hu oldalon a bal menü alján van az Escape and Evasion ''végigjátszási'' térképe őrtornyokkal és tereptárgyakkal, valamint javasolt haladási sebességekkel.
Nekem a következő a problémám: elvégeztem az alaptanfolyamokat, a medic első részét, megvan az M24 és az M82 is.
A gépemet újra kellett telepítenem. Feltettem újra az AA-t (2.0), de a program úgy látja, mintha nem végeztem volna el semmit. Az AA oldalán beloggoltam az account-nál, megnéztem és minden képzésem megvan, ami addig volt. Phűűű, ez a szerencse a szerencsétlenségben. DE! Most azt hogyan tudom elérni, hogy a programban is újra látszódjanak a képzettségeim?
Addig amíg nem látszódnak, addig ugyebár nem tudok továbbfejlődni, ami elég gáz.
Lécci segítsetek! léccilécciléccilécci!! -
littlemole
őstag
A SF kiképzés második részét hogy kell megcsinálni? Amikor el kell érni bizonyos pontokat. At első ellenőrzőpontot könnyen el lehet érni (A), de a másodikat (B) mikor a hídon is át kell menni nem tudom teljesíteni. Mentem már jobbra balra kúszva állva, lassan gyorsan. Engem mindig észrevett valamelyik őr a tornyokból.
Valami tipp? -
e-biza
őstag
új pályárol kinek mi a véleménye? sandstorm. sztem kaki
valamikor nem lesz egy ''ph'' game?
[Szerkesztve] -
DrSoul
őstag
Azóta is úgy állok, hogy van egy félig elvégzett sniper kiképzésem. Csak az m-24-est végeztem el (ha jól emlékszem a kódra), a másikat nem engedi. Pedig a szerverre töltöttem mindent, és az elsőre ki is írja, hogy Complete.
Ha törlöm a Dr_Soul.txt filet, és csatlakozom, ugyan ezt az állást hozza le: hogy van egy félig kész sniper kiképzpsem... Ez már több, mint egy hete. Most ilyenkor mit tehet az ember? Ha írni kell nekik, hová? És most a 2 millió userből pont nekem fognak válaszolni??? -
Som@
őstag
Most kaptam levélben:
****AMERICA’S ARMY PRIORITY MESSAGE*****
On Tuesday, 18 November 2003 from 0300 – 0800am EST, authentication services will be down.
During this time, you * will * still be able to play. However, the following will be
disabled:
- Logging into the personnel jacket
- Adding new accounts
- Modifying existing accounts
- Experience updates
Again, this will * not * prevent you from connecting directly to the game servers.
Thanks again for you patience as we continue to upgrade our authentication services.
>>The America’s Army Team<<
Azért aranyosak! Nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged