- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dell asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varga Csaba
aktív tag
Használja valaki W98 alatt az új 2,5-ös verziót?
Nekem az istennek nem talál fel az account serverre.
Megnéztem a Norton 2003 tűzfalában engedélyezve van a programnak az internetes kommunikáció.
Az otthoni XP-s gépre is feltettem az upgrade patchet és ott minden megy gond nélkül.
Megpróbáltam azt is hogy uninstall után újraraktam a 2.4-et és patcheltem 2.5-re de ugyanaz a helyzet, game servereket, irc-t megtalálja, az account viszont nem töltődik le a serverről és a 2,5-ön újra elvégzett trainingeket se tölti fel .
Tud valaki valami megoldást? -
róland
veterán
Pár portvcím és egy link:
http://forum.americasarmy.com/viewtopic.php?t=88
* 1716 for the game and punkbuster
* 1717 for the gamequery,
* 1718 for master server query,
* 8777 for standard UT query,
* 27900 for GameSpy and
* 20045 for Auth server (TCP port) -
róland
veterán
Na talán ez még bővebb segítséget ad: Bővebben: link
Ez pont a tiedhez hasonló problémákkal foglalkozó topic a magya AA fórumon. -
róland
veterán
Ajánlom figyelmedbe az alábbi oldalt is. Hátha tudnak segíteni.
Bővebben: link -
róland
veterán
Hi!
Valaki még játszik ezzel a játékkal? -
róland
veterán
kijött a legújabb verzió és a patch az előzőekhez.
Tehát az aktuális verzió: 2.5 -
KPepe
senior tag
üdv!
Abban tud valaki segíteni nekem, hogy mit kell csinálni ezzel a játékkal, hogy a koleszos proxy-s neten is játszható legyen? A rendszergazdával megnyittattam a protokat (udp), amik a tűzfalban megjelentek, mikor kereste a szervereket, de egyetlen szervert sem hoz be a gém.
Azt mondta, kérdezzem meg, milyen icmp-ket (vagy miket) használ a játék, mert azok is nagyjából zárva vannak. -
Ghostface
senior tag
válasz
Varga Csaba #1184 üzenetére
Hi!
Ehez még annyit hozzátennék hogy a deployment menüponton belül alul találsz egy ''Filters'' nevű gombot! Itt tudsz különböző szűréseket beállítani + itt lehet csak egy fajta mapra is keresni hogy ne listázza ki az összes szervert! Ja és van olyan szerver ahonnan a 16bit miatt is kidobnak!Jó játékot! -
Varga Csaba
aktív tag
először is egy oldalt ajánlanék
www.americasarmy.hu
itt esetleg ha átnézed a FAQ ot akkor sok kérdésedre választ kapsz.
Elvileg az SF fegyverek használatához és a medic státuszhoz kell az üldögélős vizsga...
Amúgy meg nem is olyan hülyeség amit a medic tréningen vakerálnak az előadók.
Ha elolvasnád a magyar fordítást rájönnél te is....
A küldetéseket pedig nem a deploy gombbal indítod...az a tréningeknél működik...
deployment-internet- itt válassz egy szervert- klikk a joinra...és játék
Az hogy egy adott szerver kidob e téged vagy sem az nem mindíg csak rajtad múlik...
Van ahol honorra szűrnek, van ahol van ping limit is...
Próbálkozzál.... -
Fricc
tag
ÁÁÁÁááááÁÁÁÁáááÁÁÁÁÁ
Ez egy olyan idegesítően kitalált játék hogy nemigaz.
VALAKI SEGÍÍÍÍÍTSEN PLS!!!
1. Megcsináltam végre az összes traininget, kivéve a mediceset és a special force-s-t, mert nem volt kedvem félóráig azt hallgatni, amit vakerál az előadó (ez is milyen baromság, ez egy játék, nemigaz hogy félórát kell ülni egy előadóteremben...), és már elkezdeném a küldetéseket. Igen elkezdeNÉM, de nemtudom mert fogalmam sincs hogy miértnem, pedig ki van írva a küldetésre hogy available, a deploy gomb világít, rá is tudok kattintani, várám a hatást, de nem történik semmi. Még gyorsan megtunkolom egypárszor de semmi. Felmetem mindenhova mircere, de sehol senki nem tud választ adni hogy ez mi. Ha elérhető a ***** küldetés, mert ki van írva hogy elérhető és a gomb is világít hogy mehetsz öcsém, gyakjáá, akkor mia*****ért nem mehetek. Bocs ezért a stílusért de már elpattant az agyam, hogy ahoz hogy egy ilyen zsír játékkal játszani tudjak, mindenhova irogatni kell, kérdezősködni, hogy ha az x re kell kattintani hogy y legyen, akkor miért a Z-t válasszam? És hogy ez a szar nem képes kiírni hogy miért nem vihetem azt a nyomorult kóüldetést, csak pofátlanul ''klikkeg'' a deploy gomb ha nyomogatom, és nem történik semmi pedig elvileg be kéne jönnie a mapnak.
2. Ha bemegyek egy szerverre, éppen h elindulok, és kilép a főmenübe. Se szó se beszéd, egyszerűen kilép. Legalább azt írná ki, hogy nemtetszik a fejed és azért léptem ki bazzeg, de EZ IS MI? És mielőtt ide beírtam elolvastam a faq-t, a fórumot is, megkerestem az armyops.log ot, de nincs benne ''kick'' ről szóló üzenet, olyan szerveren voltam ahol 2-10 ig szűrtem a honort, 16 bites a színmélységem, egyszerűen nem értem, már így sem mondhatom magam átlagfelhasználónak mert sokkaltöbbmindent megkerestem és beállítottam, pb-t frissítettem manuálisan is stb stb. Programozónak kell lenni ahoz hogy ezzel a sz*ral játszani lehessen???
Már lassan többe szenvedek vele, mint a winfossal, pedig jó lenne mer bejönnek nagyon az ilyen játékok, és ez még jól i fut, csak működne már normálisan végre... -
counter55
csendes tag
Esetleg nem tudja valaki, hogy kell megváltozatni BINDELÉSSEL az egér érzékenységét?
-
Pyriel
tag
Sziasztok!
A PunkBustert honnan szedhetem le? -
ifsnow!
csendes tag
Mi az hogy nem szóltok hozzá?!
Milyen dolog ez?
Nem tetszik a játék senkinek?
Nem toljátok már vele? -
ifsnow!
csendes tag
Hahó!
Én is feltettem,de megakadtam a trainingnél!
Az ejtőernyőset hogyan kell? (amikor egy toronyból dobnak le)
Meg a dokisakt! Valaki nem tud konkrét tesztmegoldásokat?
Lécci-lécci-lécci! -
Stone82
aktív tag
válasz
[NQD]Jericho #1174 üzenetére
Köszi már rég megnéztem, nem sokat segít csak picit. De azért jobb lett.
-
george11
addikt
Esetleg vasáranap este valaki?
Sporcelet[HUN] néven szoktam nyomulni.
Jó volna, ha páran összejönnénk ... szólok Donw3gának is, aztán uccu -
Stone82
aktív tag
válasz
[NQD]Jericho #1164 üzenetére
Jericho had kérdezzem már meg hol kapcsoltad ki mert nekem is van egy kis lagg mikor belépek egy szerverre. És ez sajna 2 3 körig megmarad, addig siralmas a teljesítményem.
Én mér 3-4 hónapja nyomom de azt hittem ez a lagg alap.
Jah egyébként a HET klán büszke tagja vagyokha valami jó skilles játékosnak van kedve és ideje szívesen várjuk a klánba egy-két teszt után.
-
Hójember
csendes tag
válasz
Ghostface #1168 üzenetére
Biztos hogy lefagy, egy időre utána kiír valami olvasási hibát. Itt untam meg és tesóm gépére LAN-on attettem(itt már jó lett) az exe filet ott kicsomagoltam és amit kicsomagolt áttettem az enyémre. Mind eközben újraraktam a Win-t hátha az a baja de nem.
Egy szó mint száz márt tudom nyomni...
A segítséget kösz -
JOKYBOBY
csendes tag
Most ismerkedem a játékkal és a negyedik kiképzésnél már elbuktam!Számomra nem egyértelmű mit csináljak a bábukkal a fénygránáttal és hogy mikor és melyik ajtot tudom kinyitni!?:F
-
Cart
csendes tag
Bocs, hogy ha lámer a kérdés, de én már a játék tréningjénél elakadtam. A gyakorlópályán fel kell mászni egy emelvényre, végig a farönkön, majd még feljebb, és le a hálón...na a hálón való lejövetel sohasem jön össze úgy,ahogy a parancsnoknak tetszene...mindig beszól, hogy nem ott kéne mennem...ha valaki még emlékszik a játék ezen részsére, megteszi, hogy ad nekem valami tanácsot, hogy mit csináljak másképpen?
előre is köszi -
Ghostface
senior tag
válasz
Hójember #1167 üzenetére
Szeva!
Egy darab exe file-nak kell lennie! Ezt elindítod kicsomagolja magát egy könyvtárba és onnan indítja a telepítést automatikusan. Biztos hogy lefagy a géped? Csak mert néha nekem is kellett várnom egy pár percet mielőtt elkezdte a kicsomagolást meg ezután is kellett várnom mielőtt elkezdte a telepítést. -
Hójember
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudna nekem segíteni vki mert letöltöttem az America's Army-t (egy db exe file jött le)
és amikor elindítom (ez még a telepítéses procedúra) lefagy a gép se kép se hang.
Már több helyröl is próbálkoztam de onnan se jó.
Segítsen vki légyszi -
Esmein
nagyúr
Megcsináltam a Basic kiképzést meg az airbornet. Amint vége a 260k-s letöltésnek, neki is fogok az online hentelésnek
-
Esmein
nagyúr
Na meglássuk mit tud a játék
Meg én.
-
Gaben001
tag
Próbáld beirni a konzolba :flush meg dumpcache.Az elsö a graf.mem-et törli a második a ramot.Esetleg kapcsolj ki ezt-azt a beállitásoknál.Bár te tudod mit bír a géped.Egyébként ez a leglaggmentesebb verzio egy ideje,és elég jok a pingek.Láttad volna régebben:150 meg ilyenek.Vagy keress kisebb létszámú szervert.Más ötlet most nincs.
-
[NQD]Jericho
tag
Vagy lehet a lagzásomon esetleg valahogy javítani?
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #1160 üzenetére
Hát megejtettem első gémem neten mások ellen. Hát ha ez amit tapasztaltam valamiféle modon nem lehet megváltoztatni akkor elég szomorú... A legzavaróbb először is az volt, hogy lagoztam, valahányszor ellenfél került a közelembe vagy a képbe. Ebből az következik, hogy semmit se tudtam az égvilágon lőni. A másik, hogy csak gránátozni tudnak semmi mást az ellenfelek, pl segiteni nekem vagy valami, azt már nem, hiába irogatok ott...
-
tr00p3r
addikt
válasz
[NQD]Jericho #1158 üzenetére
este donw3ga-val játszunk egyet. MSN-ed van?
-
tr00p3r
addikt
ma este valaki egy kis játékot?
amúgy mitől függ, hogy lehetek-e sniper egy netes játékban? -
tr00p3r
addikt
válasz
[NQD]Jericho #1155 üzenetére
nekem ugyanez volt az sniper teszt elvégzése után...
melyik van fent 2.3 vagy 2.4? ha 2.3 szedd le és tedd fel az újat. ott is előjön ez a hiba, de igazából nem számít, mert ha kilépsz és belépsz akkor megjelenik minden elmentve. kicsit bugos még az új verzió (is) -
[NQD]Jericho
tag
re megint! videókarim elromlott így most kezdtem el játszani. ÚJ karaktert csináltam és baj van. Amikor csinálom tréning küldetéseket, akkor a végén nem tudom elmenteni.Azt irja hogy unknow error. már gameba is az van kiirva amikor tréning elkezdődik hoyg szerver offline. Nem tudjátok mi lehet a hiba?
-
SYTIX
csendes tag
Ha van kedvetek játszani, akkor este 7 után éjfélig bármikor fent szoktunk lenni a magyar szerverek valamelyikén. Ha van mikrofonotok is akkor a TS szerver címe: gabi.cfm.hu De a honlapounk fórumján is lehet egyeztetni velünk: Bővebben: link
-
tr00p3r
addikt
van még aki jáccik? én szeretnék újra elkezdeni, de bajtárshiány miatt nem szoktam. donw3ga barátommal úgy gondoltuk, hogy ha lenne még 1-2 ember akinek van kedve (össze)jáccani akkor lehetne renceresen valahol egy-egy játékot nyomni. szóval fel vele
-
Stone82
aktív tag
Most kapásból nem tenném rá a fejem de ha az M82 az a nagyon nagy és durva sniper puska, akkor a célpont egy fel nem robbant bomba ott legszélen jobbra ahogy szellemarc harcostars mondja én is alig vettem észre mindent kerestem pedig még mondja is. A végén csak felfogtam ugy 5-6 odjára sok sikert ha még nem csináltad volna meg.
-
-
csibor
addikt
Láma kérdés!M82-nél mi a célpont a minösitésnél?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Ghostface #1146 üzenetére
cs
rájöttem hogy azvotl a baj hogy az army nembirta ki azt hogy amikor elősször indult akkor kijött voln a zonealarm hogy csatlakozhat e a game a nethez emiatt fagyott le ! szal zonealarmban beraktam és jó is lett !
DE
idöközben szerencsémre(érted) tönkrement a lapmonitorom és a régi nembirja el az 1024-et ! na de hiába inditom el a játékot 640-486-ban ugyse jó kikapcsol a monitor ! na azt hogy oldjam meg hogy elinduljon 800x600-ban ! pl mint unrealTournamentben nincs kint egy Ini fájl amiben átlehet irni ?? thx -
-
Kiskokó
veterán
Hell!
Segitsetek mert a tököm kivan ezzel a játékkal !!
Leszedtem a 2.4es verziót ! és amikor elinditom csak egy fekete kép jön be és ennyi ! geforce fx5900 vk-m van a hozzá illő legjobb driverrel ! help miért van ez !
Nagyon felidegesitett mert nemelég hogy alig birtam elszedni mert kb a 10. helyről jtt le rendesen mert vagy lassan jött vagy rosszul tölötte le után az installálás is maceráns volt erre meg még nemis jó !
Help hogy mi a baja !
Sürgős lenne mert még 2 haver leszedte neki meg jó ! msn: djsaabe@freemail.hu -
SYTIX
csendes tag
Ja, eddigi eredményeink megtekinthetők a honlapunkon a Wars menüpont alatt illetve a legnagyobb magyar America's Army közösség honlapján Bővebben: link is szintén a Wars menüpontban.
Szerverünk címe: olgi.cfm.hu, bár mostanában ritkábban használjuk a vizsgaidőszak miatt...
Mindenkinek jó játékot! -
SYTIX
csendes tag
Tisztelt Army Játékosok!
Mivel klánunkból távozott egy kevésbé aktív tagunk, így tagfelvételt hirdetünk! Nem vagyunk vérprofi ''hardcore'' játékosok, de azért jól nyomjuk. Magyar klánok közül az elsők között vagyunk. Ha bárki szeretne csatlakozni egy klánként működő baráti társasághoz, akkor látogasson el a Bővebben: link oldalra és írjon a megfelelő topicba. Részletek a klánfórumban! A felvétel igazából annyiból áll, hogy legalább 3-4 hetet kell játszani velünk és közös TS szobában kell tartózkodni. TS = TeamSpeak, olyan program, ami lehetővé teszi, hogy mikrofonon kommunikáljunk egymással.
A 2.4 óta tényleg több lett a Critical Error, de ez nem az AMD miatt van, nekem ugyanúgy előfordul, pedig nekem is Celeron-om van, de ha minden jól megy, holnaptól már a vadi új gépemmel fogok nyomulni -
Stone82
aktív tag
Jah az uj/átírt nevem =K4V!C5(HUN)= lett.
-
Stone82
aktív tag
válasz
Ghostface #1140 üzenetére
Hi köszi a gatulációt
.
Egy hétvégém ráment erre az 5 honorra.
Általában csak SF pályákon szoktam játszani a SOPMOD fegyver miatt, meg néha Bridge-en.Ha nem jól írnám a pályaneveket kérlek nézd el nekem. Azok a bizonyos SF pályák:
SF Hospital
SF Countyard vagy ilyesmi
SF Blizzard
Meg még fene tudja, ahogy esik ugy puffan,
Hogy hol az változó, ahol van éppen hely és a pingem sem 5000. Remélem találkozunk azért egyszer.
Honorban gazdag pályafutást!!
Hooah!!! -
Stone82
aktív tag
Nah ismét én vagyok hős harcosok!!!!
Jöttem láttam játszottam és rabul ejtett. Egyszerűen nem tudok mást csinálni. Most is itt vagyok a munkahelyemen és majd elalszom mert az alvásidőm igencsak lecsökkent. Ez a világ legjobb online FPS-eés ezt minden gond nélkül ki merem jelenteni. Lehet hogy van játék aminek jobb a grafikája,de nem tudom, valahogy ilyen hangulata nincs.Teljes összjáték, fedeznek összejátszunk és mindezt tök idegen emberekkel.A Counter Strikeba valahogy ezt nem tapasztaltam csak az eszetlen fragvadaszatot. Csak egy valami zavar: kevés a magyar, az angol és német tudásom meg elég kopottas,deh nem baj kézzel-lábbal megértetem magam. 1,5 nap alatt meglett a 15 honor ugyhogy mehet a specfegyver hent
.
Minden kedves honfitársamnak egy nagy HOOOAH.
Remélem találkozok sok magyarral a szervereken.
K4V!C5 néven futok, nemsokára [HUN]K4V!C5 leszek ha találkoznánk akkor HOOOAH.
[Szerkesztve] -
Magnat
veterán
-
Ghostface
senior tag
válasz
Stone82 #1136 üzenetére
Üdv a seregben!!
Igen ingyenes a játék és ez manapság tényleg nagy szó!
Szépnek szép bár láttam már szebb grafikát viszont még jobb multis játékot nem. Ez az én véleményem de nem biztos hogy neked is tetszeni fog! A CS-nél sokkal reálisabb! Személyre szabott fegyvered lehet de csak SF pályákon és ha SF katona vagy. Ehez meg kell csinálnod az SF tréningeket és el kell érned a 15-ös honorszintet!Mindenkinek 10-ről indul ha ellenfelet ölsz vagy ha nyer a csapatod vagy végrehajtasz egy objectivet pontot kapsz érte és bizonyos pont mennyiség után nővekszik a honorod.
Szervereket ajánlani nem tudok van egy pár magyar is de külföldi servereken is sok a magyar játékos! All Seeing Eye-ra viszont szerintem nincs szükség a játékban nagyon egyszerűen megtudod keresni a servereket és csatlakozni hozzájuk!
Sok sikert a játékhoz! -
Stone82
aktív tag
Sziasztok nem rég óta van netem ezért eddig nem is foglalkoztam ezzel a játékkal. De ma valahogy belebotlottam, nézegettem, gondolkodtam és elkezdtem letölteni. Hát amit eddig láttam belőle,hmmm.................. írdatlan jó lehet és INGYENES???!!!!!!!!!!
Ez a világ 8. csodája. Eddig nagy Counter Strike gamer voltam,de ha ez tényleg olyan lesz mint amilyennek gondolom mehet a CS a lecsóba. Írdatlan szép, írdatlan jóóóó és ha jól teljesítesz teljesen személyre szabott fegyver. Majdnem behaltam a gyönyörűsédtól.
Ha valaki tud tanácsokat adni induláshoz szívesen fogadnám. A játék még nincs lent de katonám már regisztrálva
Ha tudtok jó szervereket ajánlani azt is szívesen fogadom. Tudom a mindent látó szem mutatja a szervereket,de melyikeken érdemes játszani?
Csak azt remélem nem lesz olyan mint a CS public hogy mindenki szarik a másikra csak a fragvadászatra hajt. Remélem megtaláltam végre a játékom.
Jah bocs a hosszú dumáért.
Hali mindenki -
frájdéj
tag
vagy valamiért nem megy...
-
frájdéj
tag
a 2 pályán elakadtam,mert nem birok lemeszni azon a hálon vagy mi...
segitsetek kérlek -
Ghostface
senior tag
Kipróbáltam két pályát Courtyard és Blizzard!
Nem rosszak de szerintem elég lassúak!Campelni nehéz az objectivek állandóan változó helye miatt viszont így nehezebb is megtalálni őket!Ha az elején lelőnek elég idegesítő végigvárni egy kört.
Viszont tényleg sok a fagyás kb egy óra játék alatt volt két critical error meg egyszer szimplán lefagyott! -
Ghostface
senior tag
Én csak most töltöttem le még nem próbáltam de ahogy lesz vmi tapasztalatom megírom! Viszont már mástól is hallottam hogy nagyon sok a Critical error!!
-
e-biza
őstag
nekem az új 2.4 sokkal többször fagy le (general protection error). sajnos még nem ismerem a pályákat, elég lamasan mozgok rajtuk
a gépigény hogy kisebblenne, nem tudom de az új pályák sem szebbek szerintem. leglaábbis high detailon, lehet ultra highra kéne rakni de azért ahhoz gyenge a gépem.
-
Magnat
veterán
Hi,
kinek hogy jött be az új verzsön? Az új pályákat még nem néztem, (sőt, tulképp csak a Hospitálon nyomtam egy keveset), de nem érzek semm iorbitális változást a grafikában ... persze valszeg a meglévő pályákon nem állnak neki faragni. A választás a körök végén viszont macerásabb, pici, sötét ikonok, nekem ilyen szempontból jobban bejött az előző ... a vasam a régihez is elég erős volt. Mondjon már vki róla véleményt, aki jobban megnézte ... -
TexT-BoY
addikt
Noss! A mainapon 19:00Kor válik hivatalsoan letölthetővé a 2.4es JÁTÉK ugyanis nincs peccs de van egy 850mb-os uj cucc ami a G2,5 motort hazsnálja és nem a 2-t.
Szebb lesz a grafika és emelett KISEBB A GÉPIGÉNY!!! alig várom Amerikai idő szerint 12:00PM kor lehet leszedni majd -
Ghostface
senior tag
Olvastad a Trackert! Nemsokára jön az új verzió (2.4.0)!
Ha jól értelmeztem nem lesz hozzá patch csak teljes game mert új enginet kapott az army! De ebben nem vagyok biztos. -
TexT-BoY
addikt
na szevasztok
én továbra is nyomom bár mostanába inkább a fregemet szépítem me 0.50es volt... de már haladok most épp 0.76 de lesz jobb is -
Ghostface
senior tag
Egy kis infó az új patchről a Q-Course-ről:
http://www.hunters.hu/index.php?itemid=410http://www.hunters.hu/index.php?itemid=410 -
törölt tag
193.202.63.200:8767
Kitűnő ts server, gyertek, army room minden PH!-s !
Vucktor -
e-biza
őstag
nekem újabban az SF hospitalon elöszeretettel No Label errorral kilép. valaki más is sziv vele?
-
Magnat
veterán
válasz
[NQD]Jericho #1117 üzenetére
Hali,
1ébként a Medic traininget nem kell ahhoz megcsinálni, h tudj játszani, csak felcser nem lehetsz így. -
[NQD]Jericho
tag
ok thx. Végigcsinálom és akkor gamelhetünk majd
-
Ghostface
senior tag
válasz
[NQD]Jericho #1115 üzenetére
Hi!
A legújabb verzió a 2.3-as innen tudod letölteni: americasarmy.filefront.com
Itt vannak a megoldások:
Medic teszt megoldások:
1.) A A A C C B A B D B A E A C C A A D
2.) B B A B C D A C
3.) B D B C B B B
SF teszt megoldások:
1.) BBA-AAA-ACD-ADB-BCB
tag
Hali. Régebben én is elkezdtem amerycan armyzni és tetszett de amikor ülni kellet és hallgatni ahoyg beszélnek a sebkötözésről meg mittomén és utána még egy tesztlapot kitölteni meguntam. Ha leírtátok már megoldásokat, akkor pls adjátok meg, hogy hanyadik hozzászólás volt vagy ha nem írjatok le meliyk kérdés melyik betű, thx. Sok lap van ahogy látom és nem akarom végignézni összeset
. Jah és melyik a legfrissebb verzió és honnan tudnám letölteni?
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
este valaki egy gémet?
-
Ghostface
senior tag
válasz
tr00p3r #1111 üzenetére
Helló!
Nem nagyon fogsz találni kezdő játékosoknak servert.Én eddig egyet láttam asszem Bridge Crossingon.Akik itt vannak a fórumon azok meg már nem hiszem hogy be tudnak menni ilyen serverre.Én (ha jó a netem) általában Urban Asaulton szoktam lenni talán leszek ma este is.Ha gondolod keress rám trackeren: [SOF]Ghostface[HUN] -
tr00p3r
addikt
az advanced markmenship-hez mi kell? köszi megtaláltam.
este nem jáccik valaki velem valahol egy ''kezdő szerveren''?
[Szerkesztve] -
tr00p3r
addikt
na up! senki nem nyomja már?
-
tr00p3r
addikt
UP én is megcsináltam már majdnem az összes traininget, csak a special forces-el szopizok! szeretnék jáccani, de PB nálam is kurva sokat updatel! valami ungarische szerver ahol kezdők, mint én, vannak?
-
Ghostface
senior tag
Hooah Mindenkinek!
Lenne egy kérdésem:
Nekem egy pár napja nagyon megnőtt a pingem.Bemegyek egy serverre 2-3 körig jó aztán felmegy 700-800-ra de van olyan hogy 2000-ig meg sem áll aztán ha kilépek a serverről még a server listát sem tudom frissíteni csak ha újraindítom a gépet!Találkozott vki ilyen hibával? -
Ghostface
senior tag
Üdv!
Először az utolsó verzió a 2.3-as. Ezt telepítsd fel vagy rakd fel a legújabb a patchet. Nem kell telepíteni sem a Gamespy-t sem az X-Fire-t sem pedig a SeeMeePlayMe-t. A Pb alapból benne van benne a játékban csak ha játszani akarsz azt is frissíteni kell. A főkönyvtárban a system/pb/pbweb.exe-t indítsd el. Mielőtt játszani akarsz meg kell csinálnod a a tréningeket. Nem kötelező mindent de ezektől függ milyen katona lehetsz a játékban. Röviden ennyi!
Egy jó tanács: Itt is regelj:
http://aaotracker.4players.de
Jó játékot! -
Hellas
senior tag
Hello kéne egy kis segítség.Most kezdek játszani.Felraktam a game-t.Mit kell tennem?Gondolom rakjam fel a legújabb paccsot.Aztán PB bele van építve a játékba vagy külön rántsam le?Game Spy Arcade kell-e hozzá,ha kell hogyan kell használni,mit kell vele csinálni?
Ezek lennének a kérdéseim.Előre is köszi. -
törölt tag
Ehh nekem az army ultra detailen megy és soha nem akad be(talán amikor betöltöm a cuccot)advanced minden on kivétel a 3 butító.:S
Ja a sniperrel kapcs:Meg kell újra csinálni a 37 lövést
Nekem elsőre sikerült 38
Van egynéhány technika
1.Crtl-el lőssz.
2.Amikor a kis gödörben vagy legugolsz, kimész a sarokba és nyomod az előrét és úgy lőssz.
Ennyi
Én csak a 2. at használom ,de azért úgy is jó lett
Vucktor -
Ghostface
senior tag
válasz
Ghostface #1102 üzenetére
Nem tudja vki hogy lehet befrissíteni a pb-t?
A servereken nem tudom mert egy ideig frissít aztán ledob, a manuális frissítés csak a 054.htm-et szedi pedig már a 059-es kellene. Ha felmegyek a pb oldalára és letöltöm a legujabb htm file-okat akkor is ugyanúgy megpróbál frissíteni mikor belépek a serverre.
Ha jól tudom kell még egy dll file is de azt nem tudom honnan lehet letölteni. -
TexT-BoY
addikt
gyerekek nagyon durva hirem van!
Amercas Army-t le lehet majd tölteni PS2höz és XBOX-hoz is! Grafika meg olyan lesz amit maxon tudsz PC-vel nyomni... (nem rosz?!)
leszeded az bin fájlt és kiirod DVD-re...
duurva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest