- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Jut eszembe itthon vagyok.......játék este? Valaki?
-
Bagoly
senior tag
Hát én nem tudom hányponthányat láttam, de már elzézést a kifejezésért, de hányadék volt a grafikája.
Voice com-ról meg annyit, hogy még tetris alatt is lehet, egyszerű voice-com szoftverekkel (roger-wilco, ventrilo, team-speak)
updatelni (patchelni) azért nem lehet a régiről, mert szinte teljesen átgyúrták a játékot.
Ha szereted a cs-t ne próbáld ki, mert utána rá se fogsz tudni nézni. -
sai
aktív tag
bocsi de ezt nem hagyhatom.
grafika tényleg nem a legjobb. (kicsit régi már a motorja)
de szerintem 1ig legvalóságosabb játék.. szóval nem az van hogy lövöd az ellent már 1éve és még mindig nem hallt +!+szerintem nagyon jo hangulata van.
aa engem is érdekelne ugyhogy szerintem mindjárt lehuzom.vagy az jo amit kaptam azt szem vga kártyához kaptam 1aa game cd ét.esetleg azt elég patch elni?jah + lehet benne mikrofonon keresztül beszélni játék közben?(cs be lehet és ez nagyon jó!) -
Bagoly
senior tag
válasz
Norbertpower #188 üzenetére
Én már játszottam proxy mögül.....semmi gáz nincs vele.
Ha komolyan érdekel olvasd el a topikot.......komolyan benne van minden, amit kérdeztél! -
Polesz
addikt
válasz
Norbertpower #188 üzenetére
http://www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/gamingfiles/
Americas_Army/Official_Releases/Full_Install/ArmyOps190.exe/_output.html
Letölteni itt. A többit mások elmondják. -
Norbertpower
aktív tag
Hali!
Valaki please foglalja egy picit össze a dolgot....
Hol lehet letőlteni?? Hol lehet játszani???( Magyarokkal) Hányan lehet játszani???
+ Ilyesmi A proxy mennyire szoolna bele nekem itt a melóhelyen???
Bocsi hogy nem olvastam végig a topicot de valóban érdekelne a dolog....
Előre is köszi: Norbertpower -
RAM
őstag
Jó a játék?
CS (1.5)-hez képest jobb-rosszabb? -
Bagoly
senior tag
válasz
#57764352 #177 üzenetére
Na csak most olvastam......
A gáz valószínűleg az, hogy nem egy pályán mentél végig (ugye három pálya van egymás mellett), vagy leugrottál az emelvényről a lemászás helyett.
Próbáld a középső sávon végigcsinálni és ne ugorj le!
Akinek esetleg a medic-teszt kérdései kellenek, az is megvan.
Közös játékra gyülekező!!!!!
szándékokat fórumban jelezni, america's army addiktotelakadás okáról kérdezni!!!!
-
törölt tag
Kérdés?
Hogy lehet végigvinni a terep kiképzést?
Végigmegyek, időm is marad, nem szól semmit, ott állok a pálya végén, mint f**z a lakodalomban és kiírja, hogy lejárt az időm!
HELP PLZZ! -
Bagoly
senior tag
Kint van a 1.9.
(Ha érdekel valakit
)
- Teljesen új kezelőfelület
- Punk buster anticsaló program integrálva
- Új sanitéc (medic) osztály
- teljesen átgyúrt kezelőfelület
- részletesebb textúrák (nem mintha eddig ronda lett volna)
Kötelező darab! -
amonra
csendes tag
Szerintem ne IP alapján konnektálgassatok, mert van egyszerűbb megoldás is, ami szvsz jobb a beépített szerverkeresőnél (az nagyon suxx). Nekem idáig a legjobban az AllSeeingEye nevű kereső jött be, kisebb, barátságosabb, gyorsabb is mint a GameSpy, mondjun nem annyira csicsás.
Itt a link: http://www.udpsoft.com/eye2/index.html
amugy van meg egy csomo kereső, csak azoknak nem tudom a linkjeit, de a americasarmy.lap.hu-n megtaláljátok azokat is.
Üdv + jó lövöldözést! -
Bagoly
senior tag
Idáig lőtem (vártam a társakat)..
Na aki beígérte, de nem jött, most szégyelje magát gyorsan össze, mert miattatok nem mentem moziba az asszonnyal. (pedig nagyon rágta a fülemet..de megértette, hogy megígértem nektek, hogy jövök játszani)
(Zrubi felmentést kap, mert vele találkoztam....) -
Bagoly
senior tag
Mancsot fel, aki jön este lőni, mert miattatok nem mentem moziba.
-
Bagoly
senior tag
Gamespy demót tőlem lehet rendelni mail-ban.
-
Bagoly
senior tag
Jó a 23 után is, csak a gáz az szokott lenni, hogy van mikor 18:30-19:00 körül telítődik a landor (értsd 14 fő), aztán jobb esetben 23, rosszabb esetben 1-2 óráig tele van. Sajna kevés a Közép-kelet eu-ból jó pinggel elérhető szerver.
(PL magyarból ez az egy van)
Javaslom aki tud jöjjön 18 körül. Akkor még tuti bejut.
(másik lehetőség windows alatt a gamespy ''busy server reconnect'' funkciója. Az akár másodpercenként próbál kapcsolódni, így ha valaki nem jut be elsőre, egy öt perc alatt általában bejut valaki más helyére.) -
Bagoly
senior tag
Próbáltam visszaküzdeni a honorod* ,de alig van hivatalos szerver ahová beengedtek a jelenlegivel (8 honor).
Van néhány direkt retrainig szerver, de oda olyan szar volt a pingem, hogy képtelen voltam bárkit is lelőni.
Ez csak azért érdekes, mert egy sima hivatalos szerverre nem fognak beengedni, amíg fel nem tornásszuk a pontjaidat 10-re.(remélem a landoron nincs honorkorlát.). A múltkori authorization failed nem ez volt.
Tehát:
1 landoron nyomulunk. (és majd feltornázzuk 10 fölé a honorod késöbb)
2 leregelsz egy új acc-ot (10honorról kezd)
* Egy pontrendszerrel jutalmazzák a jó teljesítményt. Alapból 10 honorról indulsz, ha nmy-t ölsz, nyer a csapatod, egy részküldetést teljesítesz nő, ha egy társadat lelövöd, felrobbantod csökken. Csak hivatalos szervereken van honorváltoztatás, magán szerveren nincs.
Minden esetre este találka a landoron.. -
-
Szőrös
veterán
Jobb pingű ? Pl ? tucc mondani vmi IP-t ? Én még Landort sem tudtam kipróbállni.
Tegnap csinálltam meg kiképzést aztán gondoltam irány landor de erre kiírja 1.7es verzió nekem meg 1.6 van. No majd letöltöm pecst de utána mán lődözni szertenék lehetőleg magyar arcokkal méginkább innét ! -
zrubi
senior tag
Én szoktam ott nyomulni, főleg mióta van Linux kliens is
Viszont az ott játtszó népek nem túl barátságosak
A multkor is volt ott valami szláv banda, akik nem voltak hajlandóak érthető nyelven 'beszélni'
Legutóbb meg kidobtak, csak mer magukban akartak játszani
Szóval van hogy gyorsan odébbállok a Landor-ról. Van nála sokkal jobb pingű szerver is. -
Szőrös
veterán
UP ! UP !
Most csináltam meg kiképzéseket - lövészet 36 pont hehe - s mennék jáccani
landorra ha van ott még vki innét. Nos mi újság skacok szoktatok ottan még nyomúlni ? -
Bagoly
senior tag
Láttalak Zrubi.......nincs kedved este játszani?
Esetleg mehetne valami hangkomunikációs (nem akartam team-speaknek nevezni) program is.....
Vagy valaki? Ma este játék? -
Bagoly
senior tag
válasz
DummyBoy #144 üzenetére
A honor hivatalos (official) és bérelt (leased) szervereken növelhető.......A landor és a többi európai szerver nem hivatalos, honort sem ad...(csak jó pinget..)
Sajna a hivatalosok nagy része még szélessáv esetén is lagzik, amelyik meg nem, az éjjel-nappal tele van.
A sniper-training nem olyan nehéz sztem...csak ki kell támasztani a fegyvert...onnantól már gyerekjáték..
Sajna két hét múlva matekzh, úgyhogy picit vissza kell fognom magam
Ha valaki mégis szeretne összejönni a többiekkel, írjon a topikba (mint Artesz), hátha sikerül néha nekem is felkeverni....
-
DummyBoy
senior tag
... reggel van még .. szóval a ''kispájás'' az kispáLYás , a hülkye pedig hülye ...
Bocsi -
DummyBoy
senior tag
Helló!
Végre
Télleg tuti kis játék ... annyi baja van hogy a melóból nem megy ...
Én még kispájás vagyok benne, szoktam néha játszogatni, de most kötik az ADSL-t, ha megjön a MatávBoy a modemmel akkor indul be a móka!
Egy pár észrevétel ...
Iszonyú szar netem van elméleti 115k gyakorlati 50 ... viszont néha abszolut nem lagol (néha meg de ...), recsegős modemmel (gyk.: telefon ) ki kell próbálni.
Szerverkeresőnek haszánljatok The All Seeing Eye-t, az megtalálja a Landort is!
(Amelyen általában turisták vannak ... )
Sniper training: hangerő föl az egekbe, légzést figyelni, és vagy beszívás vagy kifújás után kell lőni, 1 célpont 1 találat (Nekem spec 38/40 ... >#&>#&> beremegett a kezem ...)
VISZONT! Ne örülj a sniper trainingnek ... nekem egy hónapja megvan de eccer sem engedett sniperkodniCsak megfelelő számú játékos esetén lehet , de akkor is korlátozott számban
Egyik haverom volt egy szerveren ahol CSAK sniper lehettél ... sniper training nélkül is ... csak hülkye és nem jegyezte meg ...
Ami a nagy igazság ... taktika nélkül bas*hatod ... ha meg idegenek közt jáccol állandóan, nem igazán tucc taktikázni
Kérdésem viszont lenne! Hogyan tudom a Honort növelni?
P.s.: irc.extra.hu #aa.hu magyar irccsatrona ... csak majdnem mindig üres ...
Csá! -
artesz
tag
Ma este jön valaki hentelni?
Én kb 7-től leszek -
Bagoly
senior tag
Benéztem, most van 1-2 hely.....
Ha valaki kint rekedt hívjon!!!!
Lövök egy pár kört aztán 21-től folytatjuk -
Turmoil
senior tag
Bármilyen szerverre is próbálok belépni, közli, hogy az authorizációs szerver valszeg nem megy, úgyhogy egyelőre feladom.
Közben azért csináltam 34 találatot a lövészeten. Kicsit ügyesebb leszek és mehetek mesterlövésznek -
Turmoil
senior tag
Ékezetet sem fogad el, így jól megszokott keresztnevem sem működik (Balázs), ezt kicsit megmoddoltam, úgyhogy ha megláttok egy Balazus nevű katonát, akkor ne lőjetek!!!
-
Bagoly
senior tag
Sztem a linux fogja meg.......amúgy ami a neten megy az már közös lövöldözés....más nem lehet..
A trainingek:
1 lövészet
2 kuszás
3 fegyverpróba
4 bábúkra lövés
eddig mind offline.....Ha jól tudom ezzel vége is a trainingnek (bár amikor én csináltam még volt egy utolsó pálya a neten lézeres lövészet a mout mckennán, de azt már kivették a kvalifikációból emlékeim szerint)
plusz vannak még a speciális trainigek, de anélkül lazán játszhatsz (max nem lehetsz mesterlövész)
A ''find online games'' menüponton át keresed a netet? -
Peat;)
veterán
Hello!Akkor ma is megpróbálom a belépést!A traininget megcsináltam,már az ejtőernyőst is félig.Tegnap a failed mellé azt is kiírta,hogy túl lassú vagyok!Lehet hogy a traininget kéne kicsit gyorsabban a futkározós résznél?Csak akkor mért enged be máshova?(ugyanaz a pálya!)Na mindegy......A Devastation mp demoja nagyon atom,ha valakit érdekel.Leszedni pl:supergamez.hu!
-
Turmoil
senior tag
A gépen nincs tűzfal, csak előtte egy Linux, kifelé bármit, befelé semmit
A net folyamatosan megy. Létezem a szerveren és az eredményeimet fel is töltöttem, de a szerverlista üres volt... De ez valami advanced training volt, nem közös lövöldözés, ha jól emlékszem.
Mi az a SeeMePlayMe, amit fel akar telepíteni? -
Bagoly
senior tag
Na egy kis háttérinfó a játékhoz.....(pályák térképei, taktikák)
angolul:
http://www.intelrecon.com/
http://www.3dap.com/americasarmy/
magyarul (iszonyat lassú az oldal):
http://www.fpscentral.hu/armyoperations/ -
Bagoly
senior tag
Na ez az gyerekek
Gyülekező.....
(nem 100%, de úgy láttam, mintha átlőtték volna a landort a Radio tower pályára....Azon még én se játszottam (mivel ugye pár napja jelent csak meg)....)
Na majd most megnézzük! -
-
Turmoil
senior tag
Nyem jó, este Chicagoba megyek
Egyébként training kész, bár még megpróbálom majd a mesterlövész címet megszerezni, kicsit bosszant
Azt még nem értem, hogy a végén próbáltam neten is játszani (advanced training már ott zajlik?) de a listában nem jelent meg egyetlen szerver sem...
Ennek mondjuk lehet oka, hogy sem a GameSpy-t, sem a SeeMePlayMe-t (vagy mi a szöszt) nem raktam föl, mert nem volt kedvem .NET-et is telepíteni
Ezek nélkül nem lehet valahogy megoldani, hogy működjön??? -
Bagoly
senior tag
Mivel a landor mostanság tele szokott lenni (amit onnan ismersz meg, hogy belépéskor megkapod a '' the server is full'' üzenetet) ki kell találni egy rendszert a kinnrekedt emberek bejuttatására......
Amíg nincs más: ha nem férsz be, próbálj rámcsörögni és bennt kiszavazunk egy külföldit. A telszámom megtalálod az adatlapomon..... -
Bagoly
senior tag
A játék teljesen legálisan telepíthető akárhova, ugyanis teljesen ingyenes.
Akinél authorization failed volt, az azt jelenti, hogy a hitelesítő szerverek kicsit le voltak terhelve és nem tudták hitelesíteni a játékost.(feltéve, hogy a kiképző pályákat teljesítetted, mert anélkül nem lehet online játszani)
Ilyenkor ''csak'' próbálkozni kell, egy pár próbálkozás után általában sikerül.....
A tegnap estéért sorry (kicsit foglalkozni kellett a másik feéemmel is), de ma egy kis kosarazás után szívesen felnéznék egy két lövésre, ha jön még valaki.....
Kb 22 fele, a landorra.....
Ha van valakinek még ingerenciája, írja be és most tényleg megtaláltok......
(UI. Artesz-t és zrubi-t viszonylag könnyebb felismerni, mert ugyanezen a néven vannak, azért engem sem nehéz, csak kicsit ''inglisebben'' Redowl)
-
Turmoil
senior tag
Alakul, 31 találatom van kb. 6. próbálkozásra...
-
Dr.Burn
őstag
Ez legálisan terjezhető vagy illegálisan? Szóval egy netcluba szeretnénk vele játszani akkor ha letöltjök legálisan lehet velle játszani vagy nem?
-
Peat;)
veterán
Failed.......Belépésnél,pedig látlak Titeket,meg a magyar dumát is Kb.5 másodperc majd kirúg a serverről..Túl lassú a netem??????(máshol játszok pedig,a pipeline-vel is,bár 1-2 ugyanezt csinálja(mármint server....))Más pályán nem szoktatok?A letöltés 110-130,nem hiszem hogy ez lassú,ahova sikerül belépni a játék sem akad......Valami tipp?Köszi
-
artesz
tag
Valaki hentelni Landoron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest