Új hozzászólás Aktív témák
-
Edorn
senior tag
Néztem pár rx 570 8gb vs rx 580 4gb teszt videót, ahol ezt a két kártyát versenyeztették egymással. És egész szép eredménnyel az rx 580 4gb került ki győztesen. Kérdés, megéri-e az árkülönbséget...
-
Edorn
senior tag
Hát igencsak van mit bepótolni, meg újrajátszani normális grafikai beállításokkal...
Legújabb játékok általában nem érintenek 2-3 évig, mert sosem szoktam full áron venni semmit, csak ha már nagyon leárazták... (kivétel a TotalWar sorozat, amit megjelenés napján mindig hozza a postás... :-) ) -
Edorn
senior tag
válasz
zovifapp111 #38924 üzenetére
Már így is túllőttem a keretet...
a 8GB-os meg (teszteket nézve) pár százalékos különbségért cserébe kb 20 ezerrel drágább...
-
Edorn
senior tag
Majdnem 10 év után cserélném a gépem...
Eddig mindig nVidia/GeForce párti voltam.
Most viszont nagyon próbál mindenki lebeszélni róla...
SAPPHIRE 11265-07-20G RX 580 4GB GDDR5 NITRO+ PCIE
vs
ASUS PH-GTX1050TI-4G GEFORCE GTX 1050 TI 4GB GDDR5 PCIENéztem most video (gameplay) teszteket is, amikben ezt a két típust hasonlították össze és ha kicsi lett volna a különbség, akkor egyértelműen nVidia-nál maradtam volna...
De meginogtam...
Vissza tudtok esetleg még téríteni valamivel, mielőtt berendelem, vagy ti is a váltást javasolnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest