- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Areturus
üzenetére
Azért érdekes mert éjszaka jelentik be az első vezeték nélküli VR szemüveges AMD-s egybegépet a Sulon Q-t, már ott vannak a rendezvényen.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Areturus
üzenetére
Radeonra talán át tudják hozni, de nem hiszem, hogy általánosan elég stabil a kiadásra. Az a baj, hogy az UE4-nek is van DX12 módja, de az elég rossz. Az ARK-nál írták egy módosítást X1-re és szerintem eddig jutottak. Az lenne a legjobb, ha a Microsoft DX12 leképezőjét beleraknák az UE4 main branch-be, mert az működik a Fable-ben.
DX12 drivert használó IGP kell és elég a GPUMMU mód. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Areturus
üzenetére
Köszi. Igen az "and" egy hiba. Ki fogom javítani.
A sztereó 3D kötelező. A shader modell esetében is mindenki a legjobbat kell, hogy támogassa. SAD4 is kötelező lett, akinek nincs rá hardvere írnia kell a driverbe egy emulációt, de ezt a funkciót átrakták a DXGI-ba, hogy ne csak a DirectX érhesse el. A dedikált atomi számláló is kötelező lett, ha nem tudja a hardver, akkor emulálni kell annyit, amennyit az API megkövetel. Emiatt van kétféle ajánlás a DX12-nél. Az AMD azt ajánlja, hogy használj Atomicot, mert gyors, míg az NV és az Intel ennek az ellentétét ajánlja, mert az API már nem különbözteti meg a hardvert az emulációtól.
Az is. De a Full Heap mérete architektúránként más.
A Tiled Texture3D nem emulálható. Alternatív algoritmus írható csak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Areturus
üzenetére
Ezt egyébként tényleg nem értem, hogy miért gyártanak összeesküvéseket sokan. Én sem láttam még stabil UE4-es DX12 kódot. A Microsofté kb. stabil, de ennyi. Ha nekik nem stabil, akkor nem éri meg kiadni. Elvégre egy csomó dolog a driver eddigi munkájából átkerült a programkódba.
Azt is elmondta a végén, hogy az NV messze van az AMD-től ha a párhuzamosításról van szó, de ez is csak egy javítandó probléma. Mondjuk ezt nem írtam volna le a helyében, mert a következő összeesküvés az lesz, hogy megerősítette, hogy az NV-n nem megy jól. Biztos azért nem jön a DX12 mód.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- EAFC 26
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Számotokra mi volt az év játéka 2025-ben?
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi