Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
FLATRONW
üzenetére
Csak az az előny túl kevés, ahhoz közeli értékeket a DX11-es mód csiszolásával is ellehet érni.
Túl kevés az, hogy egy 290 a 980 előtt van minimum FPS-ben?

Jó hogy jön az átdolgozott driver, de már későn.
Egy olyan driver ami plusz teljesítményt hoz, bármikor jól jön szerintem.
Az a szomorú, hogy ezt a kis előnyt is csak az alacsonyabb hardverelérésnek köszönhetik.
Ez miért szomorú? No meg mi a kis előny? Mert amit a Sniper Elite 3 alatt látni, az szerintem nem kis előny.
Az is igaz, hogy elég kevés AMD-s játék készült (pedig milyen sok fejlesztő áll mögöttük)
Ez egy "friss" történet, ennek a gyümölcse mostanában mutatkozhat meg. Az egészből mi játékosok meg akkor profitálhatunk, ha elterjednek azok a játékmotorok, amelyek az alapoktól a Low-Level API-k valamelyikére épülnek. Évek óta szívunk az ArmA széria alacsony látótávjával... hol lehetnénk már, ha nem lett volna évekig behúzva a kézifék.
de amelyekbe be is építették a Mantlet ott sem minden esetben működött jól.
Ez szerintem bőven benne van a pakliban... annyira más irány az előzőekhez képest, hogy semmi meglepő nincs abban, hogy nem tökéletes az első pillanattól. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Path of Exile 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- BONTATLAN ASUS Prime Radeon RX 9070 XT 16GB GDDR6 OC Edition
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5090 32GB GDDR7 AORUS XTREME WATERFORCE - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest