Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szobaakusztika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
#85552128 #6145 üzenetére
Nyilván, ha nem éltetem az nv-t, akkor elvakult fanatikus lehetek csak...
(Amúgy nem érzem magam fanatiknak, írtam én már a piros oldalról is rosszat,többször mint mások...)
Jó, így már nem terelsz, de pl a TDP felvetésekre nem mondtál semmit, pedig eddig olyan fontos volt, hogy mennyi is a tdp.
Amit én mértem, az már nem elfogadható, mert én amd kártya tulajdonos vagyok? Csak úgy lehet mérni, ha mondjuk csak kölcsönben van nálam, de igazából nv-m van? ( vagy intel igp és akkor valóban pártatlanul mérhetek)
Melyik meg nem jelent feature-ről beszélünk a 4G-ről? Úgy ahogy lehet 3,5G-re optimalizálni, úgy lehet 4re is, ( főleg ha nem csak írni/olvasni tudod a memóriát, hanem büntetlenül törölni is onnan) mellesleg úgy fest egyből jön a 8 gigás verzió is felbontás/monitor függőknek... A textúra felbontása meg azért annyi, mert törlés nélkül elég véges a memória, lásd titánnal a COD, mégsem megy szarabbul 4g-s kártyával se.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Suzuki topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Tőzsde és gazdaság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest