Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Solt-

veterán

válasz #85552128 #6086 üzenetére

Nem céloztam rá, olvasd el még egyszer mit írtam! :)

Hogy jönnek az ilyen vélt vagy valós hibák ahhoz amit írtam? Az AMD évek óta fejleszti a hardvereit, mindig bemutat valami újítást, amiből aztán az adott körülmények között szinte semmi nem lesz, mert a szoftveres réteg nem követi az újításokat... Ennek következtében szarba kerültek... egy útjuk volt, ha a szoftveres oldalon jelentős változások jönnek. Mi történt? Legkisebbként átvertek egy olyan szoftveres előrelépést, ami nekik kedvez a legjobban, plusz ehhez még hozzájön az is, hogy számos nagy stúdióval összeszűrték a levet.

Na most, ha valaki ennyit sem ismer el nekik, és azt sem látja, hogy a gyakorlatilag vert helyzetből újra olyan helyzetbe kerültek, ahonnan van valami esélyük, akkor azzal nem nagyon van értelme ilyenekről tárgyalni! :)

Az elégedetlen AMD júzerekhez megy annyit, ha akkora esélyem lenne a lottó ötösre, mint amennyi ezekből a panaszkodásokból a júzer error, akkor nem sok gondom lenne a továbbiakban. :) Az alvás után nem ébredő VGA-t azt hiszem már megbeszéltük... a CF-t is, meg a grafikai bugokat is... ha nem haragszol nem kezdem el előröl az NV-s párjukat idecitálni! ;)

Szerk: Te meg azt értsd meg, hogy ezeknek a kártyáknak a DX12/Vulkan alatt IS meg kell állniuk a helyüket... most megállják a helyüket, meglátjuk, hogy a Maxwell is megállja-e a helyét majd low-level alatt úgy, hogy tartsa a jelenlegi fölényét.

Új hozzászólás Aktív témák