Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Laja333
üzenetére
Nem engem az zaklat fel amikor egy még meg nem jelent terméket kockásra fikáznak a fanboyság oltárán...látjuk hogy mire nem elég a 970 a 290X ellen,nagy valószinüséggel ez is elég lesz a 390X ellen,és az nagyon,de nagyon rossz.
Ne mond meg nekem,hogy hova nöjjek fel.Nem indítottam fikatengert egy meg nem jelent termékkel kapcsolatban.
(Szerk: pedig a 390Xen igencsak nem szimpatikus hogy 4GBnak írják mindenhol,mégsem jövök ide lehúzni mert lehet valóban jó/elég lesz)(#5748) Yllgrim
Nyugodj meg,elég sokat játszom,sőt túl sokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Automata kávégépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Warships
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest