- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miért gondolod hogy olyan nagy sláger mint írtam a HD5000-es időszakából vagy még pár évig ami szintén ott van a statisztikában 2012 HD7000-es eladások.
Minden statisztika szerinted korrupt ugyan már.Akkor volt 30-40% és azóta csak csökkent elsőnek a felére 20% aztán megint a fele 10%
szóval nem nagyon lehet mellé lőni világ viszonylatban se annyira minimális az esélye.
Lényegtelen ha esetleg vissza hozott pár %-ot a játékosokból akkor is teljesen kizárt hogy hozná azokat a számokat amik régen voltak.
Erre írtam kár ezen rugózni hogy mi van ha a játékosok amik pont le vannak szarva már nem nekünk csinálják a kártyákat ami észrevehető. -
Busterftw
nagyúr
Pedig kellenek, mert ez ugyanannyit ér mint a HUB amit linkeltél.
"de a játékosok gépében számomra elég hihetetlen a 8-92%-os arány."
Abból tudunk dolgozni ami van. Hozz jobb globális statisztikát.Semmit nem tudsz arról, hogy az Nvidia mennyit gyártatott összesen vs AMD. Simán el tudom képzelni, hogy az AI mellett 10:1 arányban kerül a játékosokhoz Nvidia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest