Hirdetés
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
senior tag
Én meg 8 év alatt ennyit se a PC hardverre mégis erősebb a gépem, mint a base PS5. És? Ez jelent bármit is? Milyen hülyeség ezt összehasonlítani?
Az, hogy neked problémád volt az önmérséklettel nem jelenti azt, hogy az a platform hibája.
PC-re meg ott a GP. Konzolos verziókkal meg egyre több a probléma. 30fps csodás így 2025-ben. PC-n van lehetőséged ezen változtatni.
Arról nem is beszélve, hogy egyes stílusok még mindig kvázi hiányoznak konzolon. Ezt hogyan méred pénzben?
Még, ha a csalókat hoznád fel kompetitív multiplayer játékoknál... -
Busterftw
nagyúr
Miért ne lehetne azzal számolni, ha beüt a krach, az mivel és milyen anyagi költségekkel jár?
A hsz-ek fele kb az volt, szerintem jogosan, hogy ezt backup/ backup rendszer nélkül ezt mégis hogy gondolta a ph.De nem akartam ebbe jobban belemenni, ott már ki lett tárgyalva, történt ami történt, menni kell tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gigabyte GTX 1660 Super - Aqua 2025.11.06
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- EVGA GeForce RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB GDDR6X (24G-P5-3987-KR) Videokártya!
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest