- Milyen DVD-írót vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Heheh, anno amikor megvettem akor BF3, Tomb Raider es Bioshock Infinite jatekokat toltam. Kimagasloan mukodott...az egyik legjobb kartyam volt a 7990. Meg Crysis 3 -ban is rendben volt....
Ami miatt merges voltam az az hogy nem tamogatta a 144 Hz-et...barmilyen jatekba bementem instant kek halal. Megvettem 400 fontert, 4 honapra ra pedig eladtam az ebay-en 700-ert ha jol emlekszem.
-
proci985
MODERÁTOR
nekem volt masfel evig CFem eyefinity mellett, jellemzoen ahol kellett mukodott.
viszont teny, hogy CFnel esznel kellett lenni. nem szabad esz nelkul betazni, OCvel ovatosnak kell lenni (dupla hibaforras), hoterheles no, szellozes macerasabb. plusz azzal szamolni kell, hogy egyedul az egyik kartyanak elegnek kell meg kb lennie fallbackre, mert jellemzoen uj jatekoknal az elso napokban / hetekben nem fog rendesen menni a multigpu. a 7850 OCimat emiatt adtam el, amikor ket GPU meg oke volt, de egy mar sehogy nem birta ujabb cimekben a harom kijelzot.
utanna 970 G1bol SLIt akartam volna, csak ott meg kozbejott az architektura. a 290x meg a vizzel egyutt annyira draga es macerasan bovitheto, hogy nem tervezek neki part.
persze, jobb tap kell, de azert felsokategoriaba normalis 5-600as 80+ gold ala nem igazan szoktak menni, annal meg egy 850es modell nem annyival dragabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BestBuy ruhás topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Robotporszívók
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest