Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• huskydog17

addikt

válasz Kajoszbobber #48589 üzenetére

Rendkívül valószínűtlen, hogy egy ekkora kaliberű játék nem lesz whitelistelve. Ha esetleg első napon mégse lesz (amit erősen kétlek), akkor a türelmetlenek még mindig ki tudják iktatni a whitelist-et pofon egyszerűem, van erre metódus. Idővel egész biztosan támogatva lesz. Ez nem egy ZS kategóriás indie játék, ahol a fejlesztő azt sem tudja mi az, hogy mozgásvektor. ;)

A whitelistet nem hülyeségből csinálta az NV, ugyanis vannak olyan játékok, ahol az új TM model több kárt okozna, mint hasznot, ezért azoknál inkább tiltják a funkciót, mert az egy bites userek azoknál rögtön teleszemetelnék az internetet, hogy "hát ez rosszabb, mint a régi, ez így sz*r" és a sok clickbaiter hülyegyerek YT-on meg fel is kapná a témát és felerősítenék a hülyeséget.
    Egyszerűen hülyebiztosra kell csinálni a szoftvereket is, amennyire lehet.

Van még egy bő hónap megjelenésig, addigra szerintem simán whitelistelve lesz a játék. Sajnos sehol nem találtam olyan információt, ahol le lehet ellenőrizni, hogy mely játékok vannak engedélyezve. Ha lenne ilyen publikus lista, akkor ott is le lehetne csekkolni. Nem tudom, hogy létezik-e ilyen lista.

Új hozzászólás Aktív témák