- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor
üzenetére
ha megnézed amit írtam, feljebb:
"A 7900XTX amúgy 4070 szintjén lenne, ha nem lenne eltolva a szint.
Vissza köszönne a Turing korszak amikor az 5700XT volt a porondon a 2070 ellen.
Nem jó ez se az Nvidiának se az AMD nek mert hogy nézne ki ha a 7900XTX = 4070 esetleg 4070 Ti lenne max 600 dolláros áron.
Nvidia ezzel a szint eltolással kompetensé tette az RDNA3-at és ( mindkét cég) több pénzt keres. Sima kartell."Nem vagyok benne biztos, hogy gyártásilag is fel voltak készülve a fenti forgatókönyvre.
Ha a csúcs SKu-t, a 7900XTX -et ugye mondjuk valahol a 4070 környékére lehetett volna max pozícionálni, akkor Nvidia 3 kártyával lefedte volna az egész RDNA 3 porfóliót. kb annyit tudott volna AMD is hozni. nem lett volna hely,alulról meg ott a régi gen teljes választékban.
Nagy gondban lett volna AMD, lehet belekalkulálták ezt a forgatókönyvet is a rendeléseikbe, így meg legalább fogyb a régi gen. Szinte minden promociójukban az RDNA2-t nyomatják most is, 6600XT-t vagy mit adnak egy játékhoz.
Valószínűleg az lett volna mint az RDNA 1 nél. Két új SKU mondjuk 7800 XT meg 7700 XT , és alatta az RDNA 2.Szerintem most az lesz hogy valamelyik szinten, mondjuk a 7800 nál egyetlen versenyző lesz, nem lesz XT meg XTX vagy sima és XT,meg lehet a 7700 is így jár.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- PlayStation 4 Slim 1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi