Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Csupingo
üzenetére
Játéktól/OC-tól nem láttunk leégett VRM-eket vagy megsült memóriákat? Dehogynem...

Nem védeni akarom a bányászokat, ott is van, aki nem korrekt, de gamerből is. Tanulság: megbízható, korrekt eladótól érdemes vásárolni, minőségi, garis kártyát, ami bírja a hajtást. Én pl. bányásztól vettem az RX580 Nitro-m jópár éve, semmi baja nem volt, évekig használtam utána. Persze, korrekt volt, mondta, hogy nincs meg az eredeti BIOS-a, csak az erősen alulfeszelt bányához átírt, így tölöttem le egyet netről. Soha semmi bajom nem volt vele. B-tervnek meg volt még rajta sok év gari. Viszont gamertől nyúltam már bele széthajtott VGA-ba....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Automobilista 2
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Nvidia RTX 2080 Ti 11GB GDDR6X 352bit!!! BESZÁMÍTOK!!!
- Sapphire PULSE RX 6600 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő