Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Csupingo #46010 üzenetére
Játéktól/OC-tól nem láttunk leégett VRM-eket vagy megsült memóriákat? Dehogynem...
Nem védeni akarom a bányászokat, ott is van, aki nem korrekt, de gamerből is. Tanulság: megbízható, korrekt eladótól érdemes vásárolni, minőségi, garis kártyát, ami bírja a hajtást. Én pl. bányásztól vettem az RX580 Nitro-m jópár éve, semmi baja nem volt, évekig használtam utána. Persze, korrekt volt, mondta, hogy nincs meg az eredeti BIOS-a, csak az erősen alulfeszelt bányához átírt, így tölöttem le egyet netről. Soha semmi bajom nem volt vele. B-tervnek meg volt még rajta sok év gari. Viszont gamertől nyúltam már bele széthajtott VGA-ba....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Linux kezdőknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest