- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- SSD kibeszélő
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
MiklosSaS #4582 üzenetére
Azt két parancssori kapcsolóval meg lehetett oldani, különben csak minimum grafikával volt hajlandó futni, mert nem tudta 2GB felett felismerni a kártyák ramját.
Ugyanakkor egy időben eléggé be-belaggolt 7900-asokkal. Tehát remekül ment, de kicsit darabosan, játszható volt, de közelsem makulátlan élmény így. Aztán úgy emlékszem megjavult, a 290-esen pedig végig tökéletes volt a játék. Olyan sokat nem játszottam/foglalkoztam már vele akkoriban, nem tudom, mitől volt a laggolás, majd a javulás. Előtte az 5850-en hibátlanul futott, amivel rengeteget toltam.
(#4583) Televan: BF4-ben nálam teljesen pariban volt a nyert teljesítmény az extra melegedéssel.
Jobban belegondolva nem is logikus, hogy másképp legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- GeForce GTX 1650 (OEM HP) - külső tápot nem igényel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest