Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #44385 üzenetére
Persze, világos mit írtál. Pusztán arra utaltam, hogy két részből áll szerintem. Valamilyen szinten őket is érinti a munkaerohiany és a logisztika, de véleményem szerint ez mesterségesen kreált is, ahogy lehetett erről már olvasni, valamint arra reagáltam, hány más területen van probléma,amit sokan nem látnak meg nem csak a GPU nál, ahogy írtad.
Igor cikke szerint ugye már a nagykerektol brutal árakon jön a VGA, és állítólag ők is már magasan kapják. Tehát a pénz egy jókora része az AIB partnereknel és biztos vagyok benne hogy a GPU gyártóknak csapódik le, nem a kiskereskedelemben. Ebből a rekord bevétel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest