Hirdetés
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #43491 üzenetére
Talán jobban kinyitják a pénztárcát.. Én azt teszem,de én kocka vagyok...szerintem nincs ilyen mértékű szegmentálódás még itt, illetve ez az első generáció kísérleti jelleggel, ahol nem érkezik igazi alsó kategóriás GPU, mint volt a GTX 1660 vagy az Rx 580 .( ha csak a 6500 XT és a 3050 Ti nem lesz kifejezetten olcsó és viszonylag gyors, amit kétlek)
Amire szerintem alapoz az Nvidia és az AMD az az hogy a 100-300 dolláros ársávból is kiemleve a döntő többség a 2-300 dolláros ársávból került ki. Ide tartozott az 1660 és az 1060 is elötte Most szerintem a 3060 329 dollárral őket fogja be.A dx 12 meghajtóban nem hiszek, illetve abban hogy kukázni kellene az egészet és újra írni az alapoktól .Nvdiára sok minden negatív dolgot lehet mondani, de az biztos, hogy tudnak GPU-t tervezni és tudnak optimalizálni, drivert írni.
Biztos vagyok benne , hogy Igor jár közelebb az igazsághoz, egyszerűen Nvidia a konzol átiratokra nem alapozta a driverért és a GPU működését, erre jó példa a HZD Igor szerint amire hozta példának a pl single pass downsamplingot, ami egyértelműen konzolokon működő,de radeonokra fejlesztet eljárás és ezzel az Nvidia GPu nem igazán tud mit kezdeni,de a megkerülésére nincs eljárás az Nvidának, ezt a portolásnál kellene" kiktatni " az nvidia kártyákon a ejlesztőknek, de ez nem történik meg és feleslegesen dolgoztatja a GPU-t.Szerinte az nvidiának finomítania kell az aszinkor feladatok ütemezésén és a játékmotoroknak optimalizáltnak kellene lenniük konzolportoknál Nvidiára is. Ez utóbbi biztos nem fog megtörténni.
Mondjuk te még emlékszel arra, amikor a Vegák megjöttek és el lett mondva mekkora hatalmas tartalék van a Vega 64 ben. Most ahhoz képest az új Dx 12 címekben eléggé siralmasak, a GTx 1080 jobban megy a legtöbb Dx 12 címben, még az Amd saját címeiben is. [link]
ami most hátrány 2 év múlva is az lesz e? ha megjönnek a még erősebb CPU-k ,az Ampere vajon mennyit fog gyorsulni addigra egy kiforrottabb driverrel és erősebb CPU kkal. Kíváncsi leszek majd az akkori tesztekre összehasonlítva a z RDNA 2 vel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest