- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
imi123
üzenetére
Ez ígéretes, hogy jól megy.

(#37362) Petykemano: Nyilván a dedikált hardver gyorsabban, más részegységek alacsonyabb terhelése mellett, kisebb fogyasztással tudja ugyanazt elvégezni.
Talán írtam is korábban, hogy én pl. már a HD4890-es Radeonomon is futtattam sugárkövetést tán valami kezdetleges OpenCL verzió alatt.

Ilyen szempontból amúgy a Vega is képes lehet rá ha szoftver/driver oldalról megoldják, hiszen bődületesen magas számítási kapacitása van, és memória sávszélességnek sincs szűkében.
Nyilván, ha az Alu/Memória kpacitásból egy jó adag elmegy erre, akkor kevesebb marad másra, de a dedikált egységes is komolyan beleharap a teljesítménybe, szóval nem biztos, hogy olyan rossz lenne az.(#37366) imi123: Volt róla szó, ha jól emlékszem, hogy idővel lesz valami általános megoldás is, amivel kb. bármin futtatható lesz, nyilván kérdés, milyen tempóval.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest